Idag är det söndag

Hej gänget!

Åå sitter och tittar på "spårlöst", är ett sådant rörande program när folk söker sina anhöriga i andra länder. Just nu är det en adopterad tjej som söker sin mamma i Thailand, tårarna sprutar!

Dagarna flyter på här, bor ju fortfarande i mina föräldrars sommarstuga och skall göra det ett tag till, mitt kontrakt påbörjas den 2:a maj, egentligen den 1:a maj men det är ju oturligt nog en röd dag (just denna gången är det oturligt hehe) så jag får tillgång till lägenheten den 2:a maj. Men håller tummarna för tidigare inflyttning.

Idag började jag och Shiva dagen med en långpromenad vid havet, vi vandrade på klipporna, mös och njöt! Sen fick Shiva bada i havet. Det är bra och resulterade i en trött och go vovve.

Diabetesen är lite jobbig just nu, eller jag skall formulera om mig. Jag tycker det är jobbigt att ha diabetes i nuläget och skall verkligen försöka jobba för att motivationen skall komma tillbaka, jag vill så gärna men åå ibland tappar jag suget att hålla koll på allt. Shiva hjälper mig på det sättet genom att hålla mig aktiv och fysisk aktivitet är grymt bra för mitt blodsocker, hade jag inte haft Shiva så hade jag absolut inte rört mig på samma sätt som jag gör idag. Sen har vi Eric som kommit in i mitt liv och skapat en massa glädje, tagit bort stress och oro som resuluterar i en mer harmonisk vardag, vilket också påverkar mitt blodsocker till det bättre.

Sen har vi skolan, jag vettetusan hur jag skall bete mig, det verkar som bara att jag går in i klassrummet/föreläsningssalen så får jag högt blodsocker. Vad är det för fel? Det är ju roligt och jag har valt det själv att läsa till lärare. Men det är stressande med tenta,uppsattser och inlämningsuppgifter. Stress påverkar negativt på blodsockret. Jag får högt...Känner någon igen sig? Tipsa gärna!

//Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0