:)

Har precis varit ute en promenad med Shiva, först följde vi Eric till bilen och sedan blev det promenad. vi bor nära en stor skog som har promenadslingor, det är mysigt. Jag la upp promenaden så att vi gick ett "aktivitetsvarv" då får Shiva utmaningar längs vägen såsom att plocka upp mina nycklar från marken, leta efter mina nycklar runt buskar och snår, lägga sig ner och vänta på komando att få komma till min sida, sitta,stanna, springa-gå,tempoväxlingar. Allt för att få ett band och utmana Shiva, Shiva älskar utmaningar. När aktivitetsrundan är avslutad och vi är tillbaka där vi började tar jag ett nytt nervarvnings varv. Det är viktigt att varva ner också och bara få promenera... 

_______

Har ni sett detta? testa blodsockret genom iphone,det är ju helt fantastiskt! Min dröm, hur jäkla många gånger har jag inte fått springa tillbaka för att hämta blodsockermätaren? Men telefonen den är p ånågot sätt alltid med, hoppas,hoppas,hoppas att det finns tillgång till detta i Kungsbacka. Jag skulle så gärna vilja använda mig av denna. Jag är ju så beroende av en blodsockermätare, att ha telefor och mätare i ett vore helt UNDERBART! Skall ju till diabetessköterskan på onsdag, hoppas jag får reda på något då :)

Det är sådan skillnad på mätare sen jag fick diabetes och nu, jag kunde inte ens tänka mig för 17 årsedan när jag blev sjuk att man skulle kunna ha blodsockermätare och telefon i ett. Det var ju nästan sådant man skämtade om..

Gå in och kika: http://www.iglukos.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0