Hundsim, jobb och syster yster <3

Hej!

Idag började dagen med något jätteroligt nämligen HUNDSIM för Shiva och ååå vad roligt det är för både mig och henne, Shiva är jätteivrig när hon skall i så det måste vi träna på att hon skall titta på mig och få bekräftelse att det är ok och sedan är det bara för henne att plumsa i :-) Hon simmar som en riktig prinsessa och ser så stolt ut där i poolen. Vi simmar på hundsimmet hund i harmoni här i Kungsbacka och jag trivs jättebra och tycker det är värt varenda krona.

Jag låter Shiva gå dit att simma för att hon skall få bli av med lite energi och få lite stimulans och en aktivitet.

Jag anmälde oss också till en utav hennes hund massage kurser för att jag skall lära Shiva att slappna av och att jag skall ha möjligheten och kunskapen att kunna ge Shiva en rogivande stund på kvällen efter dagens håll i gång. I ärlighetens namn så tycker jag ju också att allt nytt jag kan lära mig om Shiva och som jag kan ge min underbara fyrbenta vän är bra och jag vill helt klart ge henne det bästa en hund kan få <3 

Eftermiddagen bestod för min del utav att jobba och efter jobbet begav jag och Shiva oss till syrran för att ha lite snackis och pluggkväll, jag med körkortsteori och hon med sin skola.

Nu skall vi sova här hemma, vad gör ni? <3

LiNdA


 

Kommentarer
Postat av: AnnaLisa

Kollar idol ^^ haha men borde väl plugga! Saknar dig gumman!

2010-09-15 @ 00:09:48
URL: http://annalisaochx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0