Agility

Åå idag har det varit en jätterolig dag, jag och Shiva skulle nämligen ta oss in till Torslanda för att gå på agility träning! För att komma till hundplan i torslanda blir det att åka pendeltåg till göteborg och sedan bussen ut till Torslanda, så där fick vi lite miljöträning på köpet, det gick jättebra och Shiva höll sig passiv hela vägen.

På hundplan var det en massa ivriga hundar som väntade på att få starta, vi hoppade över hinder, gick igenom tunnlar,övade på följsamhet. Shiva älskade varenda sekund på plan och var jätteivrig att få utöva alla sina moment.

Har en mycket nöjd Shiva hemma nu, Rickard hämtade oss på hemvägen, han var hemma och grejade med min bil, ja kan ni tänka er? Jag har fått en bil utav Rickard som han håller på och rustar upp, en opel! Nu gäller det att klara körkortet så man kan cruisa runt i den lilla opeln snart!!

När vi kom hem bjöd min syster och henns pojkvän på middag och nu skall jag och Rickard ha lite vänner här, blir en bra lördag kväll!

Kram Kram

 
Åka buss är ganska kul=)


in i tunneln över hindret då får man en massa godis utav matte =)


Den här tunneln var lite läskig eftersom det var en "släp tunnel" alltså får man ta sig ut själv, så första gången sprang Shiva ivrigt in men sen när hon upptäckte att det var lite läskigt och att hon inte såg någon utgång sprang hon ut igen, men då var det in igen och upptäck hur man skall ta sig ut, det gick!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0