Lyckad julfest!!

Hej!

Julfesten blev jättelyckad, det var cirka 70 personer på plats och ja mycket glädje, skratt, barn,vuxna,pensionärer ja vi fick nog in alla ålderskategorier :-)

Festen började ju tre men för min del befann jag mig på festlokalen redan klockan 13:30 för att göra iordning i festlokalen tillsammans med mina styrelse kollegor. Bord skulle tas fram, vinster till jullotteriet skulle läggas upp och ja 10000 saker skulle lösas.

Sen klockan 15:00 började alla gästerna droppa in och då passade jag på att mingla bland "mina" medlemmar och hälsa alla välkomna. Sen var det välkomst tal av mig och vi började äta av ett jättegott julbord, coop i Kungsbacka hade varit så snälla och bakat grovt vörtbröd till och med. Under tiden vi åt kom Kungsbackas lucia trupp och sjöng,JÄTTEVACKERT och underhöll oss en liten stund.

När klockan var 17:00 så kom jultomten på besök och lämnade paket till alla barnen, vilket gjorde en väldig glädje hos barnen som fått anpassade julklappar efter ålder,kön och intresse (snäll tomte där va?? *bliiink* hihi). Det var såå roligt att se barnen öppna sina julklappar och genast börja leka med dom, det kan man verkligen kalla för tacksamma barn hihi.

Sen var det dags för lotteridragning, jag vann ju oturligt nog INGENTING, hur sjutton man kan ha sådan otur det är frågan haha..Men det var JÄTTEFINA vinster som företag och affärer hade sponsrat. 

Stor Kram Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0