Diabetesgala

Jag önskar så att jag kände en tv-chef, vet ni vad jag hade gjort då? då hade jag sett till att h*n förstod hur viktigt det är att det blir en tv-gala för sjukdomen diabetes, både typ 1 och typ 2 ökar konstant varje dag, forskare gör så gott dom kan men dom behöver ju pengar.

Visst jag säljer mina sötis björnar, säljer livets löv, har för det mesta alltid med insamlingsbössan när det är diabetes samanhang så man får några kronor då och då att sätta över till diabetesfonden. Sist på världsdiabetesdagen stod insamlingsbössan framme vid lunch bordet och alla la i några kronor. Det slutade med 266 kronor då alla lagt sin del och dagen var slut, dom sattes genast in på diabetesfondens konto, men jag skulle så gärna velat sätta in mer. Men man får tänka många bäckar små, skall givetvis ha framme den på diabetesföreningens julfest som är på lördag, hoppas man får in några kronor där!

Att vara medlem i diabetesförbundet gör ju också chansen större förhoppningsvis att "medvetandet" kring diabetes ökar då gruppen blir större och större som har det.

Jag skulle lätt kunna fylla hela skandinavium själv med publik som skulle med glädje titta på galan, det borde ju finnas kändisar som skulle kunna hjälpa till på olika sätt, Helena Bergströms son har ju diabetes tex. Jag tycker det är en samhällstjänst om det skulle bli en gala, diabetes måste ju kosta Sverige kopiösa pengar, borde ju vara en oerörd lättnad om diabetes minimerades och bättre hjälpmedel kom upp.

Hur skall vi göra för att få till galan?


Kommentarer
Postat av: Anna

2010-12-09 @ 17:44:51
URL: http://dia
Postat av: Anna

jag har länge funderar på hur man skulle kunna göra för att verkligen få igenom denna galan.. våra senaste försök som vi flera stycken gjorde med att skriva brev till tv4 verkar ju inte tagit oss så väldigt mycket längre fram..

2010-12-09 @ 17:48:21
URL: http://diabetestyp1.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0