Så underbart med diabetesläger!

Åå vad roligt jag har haft det i helgen, för er som inte vet vad jag har hittat på skall jag berätta. Jag har varit ledare på familje diabetesläger. Lägret var för åldrarna 4-7 år och en förälder var med.

Vi började fredagen med middag och sedan klädde vi oss varmt och satte oss kring läger elden och hade lägerbål med sång och mys.

På lördagen började vi med att föräldrarna skickades iväg på föreläsning och barnen och vi ungdomsledare hade utelekar med barnen. Sen bestod förmiddagen av produktvisning från olika diabetesläkemedelsföretag, superspännande att gå runt och kika, men där var min uppgift att sälja sötis björnar (diabetesbjörnen).

Eftermiddagen bestod utav "fångarna på fortet" med både barn och föräldrar och kvällen var det maskerad disco, gud va söta alla barnen var sina dräkter, allt ifrån söta prinsess utstyrslar, roliga clowner och hemska vampyrer och harry potter kostymer.

Söndagen som var idag har bestått utav lekar med barnen medens föräldrarna fick föreläsning utav Ragnar Hanås, mycket intressant kan jag tänka mig. Och vet ni vad?? Jag lyckades få boka honom som föreläsare till Kungsbacka Diabetesförening, wiihoo=) Kommer nog uppskattas kan jag tänka mig.

På sista måltiden vi hade tillsammans på lägret fick jag se en liten fyraåring stolt visa upp för diabetessköterskan att hon tog sitt insulin själv för första gången, det skickade en varm stråle genom hla kroppen och jag bara log, sådär skall ett läger vara, ge självförtroende och glädje.

Mitt blodsocker har varit katastrofalt lågt och jag har fått äta mycket i helgen och sänka doserna rejält, jag fick så lågt i bilen hem och blev jätteskakig på vägen hem så vi fick stanna på motorvägen till och med med varningsblinkers blinkandes för att jag skulle få i mig socker, vi hann inte ta blodsocker kan jag ju medela. uch det var otäckt.

Helgen har varit helt underbar och jag har träffat så många underbara barn och föräldrar, kvällarna med ungdomsledarna har varit fantastiskt roliga och jag har bara mått!

Linda

Kommentarer
Postat av: Micke S

Hej Linda.

Trevlig blogg du har tycker vi här i familjen.

I vår familj finns det en 7årig dotter som för två år sedan debuterade. Vi har med ljus och lykta letat efter aktiviteter och läger som skulle passa för henne, hon har ingen i sin omgivning som har diabetes, men inte hittat något. Jag blir verkligen glad när jag läser ditt inlägg om alla duktiga barn. Min fråga är kort - vem är det som anordnar de läger som du har varit på, vi kan inte hitta dom när vi söker på diabetes.se

Ha det gott och tack för fin blogg.

2010-08-23 @ 09:17:02
Postat av: Linda

Hej Micke! Vart bor ni någonstans? Vi skall allt hitta det till er :-) Stor Kram Linda

2010-08-23 @ 10:48:39
URL: http://attlevameddiabetes.blogg.se/
Postat av: Micke S

Hej och tack för ditt svar! Oj det glömde jag ju att skriva. Vi bor i Lerum - inte så långt Kungsbacka :-)

Hälsningar Micke

2010-08-23 @ 16:54:44
Postat av: Linda

Hej igen Micke! Kom till Kungsbacka och hälsa på vetja, ni är jättevälkomna, jag kan skicka en inbjudan på våra barnaktivteter om jag får din email adress så skall vi allt se till att hitta något för er! Annars så vet jag också att göteborgs diabetesförening har lite aktiviteter, googla :-) Stor Kram

2010-08-23 @ 18:39:15
URL: http://attlevameddiabetes.blogg.se/
Postat av: Micke S

Hej igen :)

Vi kommer gärna till Kungsbacka - Alvas mormor bor i Gottskär så vi är rätt så ofta nere åt det hållet ändå. Du når oss på följande mail, [email protected]

Tack så hemskt mycket för hjälpen.

//Micke med familj

2010-08-23 @ 22:10:00
Postat av: Fia

Sorry om mitt inlägg verkade stötande som du tagit bort men undrar bara om det var du som övningskörde?

2010-09-24 @ 21:54:02
URL: http://diabetesfia.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0