oj haha, ...

oj haha, är det någon mer än jag som märkte av det låga värdet i förra inlägget?? Nu e jag på G igen efter festis,smörgås och kexhoklad..Shit vad nervöst det blir varje gång när man måste få något att äta snabbt och NUUUUU!

Hade betygsamtal i info layout och projekt och företagande, fick VG på båda, känns helt ok. Hade dock siktat på mvg i projekt och företagande men men...

Kommentarer
Postat av: Maria Eriksson

HEjsan!



VG är väl kanonbra! Betygen är inte ett definitivt sätt att värdera dina kunskaper. Tänk på att lärarna har alla sina egna sätt att tolka betygsättning. Tyvärr! Om du nu "bara" fick VG av din lärare så skulle säkerligen en annan lärare kunnat värdera dina kunskaper till MVG. Betyg är så orättvisa. Det kommer aldrig att sättas rättvisa betyg så länge det är människor som bedömer.



Så tycker du att du är MVG så ÄR du det! Tyvärr så spelar ju betyget in när man ska söka sig vidare så ett M framför VG skulle ju vara bra ändå. Men i alla fall. Nä nu börjar jag bli lite rörig. Det jag vill säga är att du inte får titta dig blind på betyget utan det är din egen värdering av dig själv som är det som har störst värde!!!!!



undran: När du låg på 2,1 och åt det där du gjorde... tar du ngn Bolus/extra insulin då strax efter för att stävja en rekyl eller behöver du inte det? Tycker det är så svårt att veta hur man ska göra. Det verkar som om ju lägre värden Alfons har desto värre rekyl får han.



Ha nu en skön dag så här i slutet på terminen och trots regnet. Följer din blogg. Jätteintressant att se vad du skriver. Har den som startsida nu när jag öppnar internet. JÄTTETACK för att du delar med dig av dig själv.



MASSOR AV KRAMAR från Maria

2009-05-28 @ 09:52:00
Postat av: Anonym

Tänkte bara ställa en fråga.. Vad händer med dig när du har högt respektive lågt blodsocker? Tacksam för svar. :)

2009-05-28 @ 14:35:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0