Ledarträff i falkenberg

Hejsan:)
Nu är klockan snart 2 på natten och jag borde sova, men kan inte:P Så tar och skriver ett blogginlägg och sedan blundar jag tills jag somnar haha!!

Idag har alla diabeteslägerledarna träffats och käkat middag och lite spel o tjöt hos Andreas, allt detta var ett tack från hallandsdiabetesförening för att vi var ledare på barnlägret förra året och så är det ju jäkligt roligt att träffas också måste jag säga...Sedan blev det hemgång runt halv ett då följde även David med mig hem eftersom vi skall planera Hallands diabetesförenings tonnårsläger,kul!! Tyvärr kan jag ju inte säga så mycket om det eftersom ingenting är bestämt men imorn blire planering så det sprutar ur öronen hahaha...Vi lade nämligen märke till att mycket fokus läggs ju på barnen i diabetesföreningen, tonnåringarna behöver det ju också! Så nått skoj skall vi allt hitta på=).

När vi hade åkt cirka 5 minuter med bilen hem ifrån falkenberg, gissa vad som händer?? vi ¨får punktering på framdäcket!!! suck vad irriterande men David och pappa var ett bra team:)

Skall bli roligt att planera läger så det händer lite saker, för Hallandsdiabetesförenings läger är ju helt klart dem roligaste som finns!!

Vi som är ledare är ju ett jäkligt bra team så det gör nog ganska mkt tror jag!!

Kram och Godnatt!!

P.s Fortfarande ingen som vill gästblogga??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0