Hemma igen från helgens raballder!

Heejsan=)

Saknat mig??

Lägret gick helt utmärkt, visst det är gör stressigt och ett stort ansvar, men det går och min utmärkta syster Helena var hjälpledare i min grupp.

Fredagen började med lära känna lekar såsom tidningsleken och hela havet stormar, alla barnen var med och tyckte det var roligt. Sen åt vi korv och satt o pratade allihoppa och sedan blev det bus och stoj i idrottshallen som vi hade hyrt för ändamålet. Sedan satt jag nattvak till halv 5 på morgonen wihooooo, trött som tusan men men det är det värt!!

Lördagen började med en trött Linda haha, sen blev det frukost klockan 08 och sedan släppte vi lös flocken utav barn i idrottshallen tillsamans med en ledare medens alla vi andra förberedde för att barnen skulle få göra lag flaggor, flaggorna gjordes utav lakan som barnen fick pryda med en massa pyssel och konst som barnen fick måla på, riktigt duktiga var dem. Sen hade vi fem kamp med en massa tävlingar. Efter det blev det lunch och sedan sprang vi för bad i lägrets swimmingpool, alla utan jag, jag höll mig tryggt på det torra dock var jag nära på att bli islängd några gånger men då skreeek jag snabbt att jag hade ju PUUUUMP, det dumma var ju dock att nu är ju pumparna vattentäta så jag hade inte så mycket att säga men klarade mig:).

När alla barnen plaskat färdigt i vattnet gjorde vi oss i ordning för tipspromenad och gick en runda på 35 minuter och svarade på frågor om ledarna, vilken stad som ligger mitt emellan TJECKOSLOVAKIEN?? osv...Vet ni svaret på tjeckoslovakien frågan??hehe..

Sedan blev det lek och bus i idrottshallen, gruppfoto med hela truppen och sedan bjöds det på tacos. Barnen åt gött och var lite förväntansfulla över vad det var för hemligt besök som väntades efter maten. Idrottshallen stängdes och innanför dörrarna väntade en trollkarl, alla barnen INKLUSIVE jag var helt exalterad över hur han trollade, jag fattade verkligen inte alls hur han kunde trolla bort en penna, göra en boll till två, en 100 lapp till en 20:a osv..Efter showen fick alla barnen en ballong vikt till ett djur dem önskade. Skoj! Sedan bjöd kvällen på disco med en massa libo och andra roliga discolekar. En och annan chips och popcorn hann också slinka ner i barnens magar hehe...

På söndagen alltså idag blev det städning, lek vid lekplatsen och diplom utdelning. Sedan tack och hej!

Det var ett jätteroligt läger och är barnen nöjda så är jag nöjd!

När jag kom hem så la jag mig och sov en timma sedan åkte jag till Göteborg för att gå på restaurang med Rickard, jättemysigt dock väldigt tråkigt att han åker in i lumpen imorgon. Men en mysig middag och så fick jag skjuts hem, Tack för en mysig middag älskling, dessa 11 månader skall gå jättefort, vips så är du hemma igen!




Bus i idrottshallen




Jessica åker i poolen haha...




Lek i poolen



Limbo =)




Lek på lekplatsen:)




Avslutande middagen med älsklingen min=)



Tack och hej!!


Kommentarer
Postat av: Emma

Hejhej Linda!

Jag har en liten fråga, den resturangen ni va på, var det Bamboo? Eller kanske Amazing thai?

Kram Emma

2009-08-03 @ 23:07:21
URL: http://duhjartamejj.blogg.se/
Postat av: Linda

Det var bambuu, suveränt gott måste jag säga!Har du varit där?

2009-08-03 @ 23:33:06
URL: http://attlevameddiabetes.blogg.se/
Postat av: Emma

Det är verkligen jättegott där! Ja jag har vart där några gånger

2009-08-09 @ 14:39:53
URL: http://duhjartamejj.blogg.se/
Postat av: daniela

vilken söt blogg du har.

och ha en bra dag, kramar

2009-08-09 @ 15:36:45
URL: http://impasses.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Jag säljer fina kläder till billigt pris på min blogg. Du kanske hittar någonting du länge letat efter som är slut i butikerna,vem vet? Kolla in min blogg http://buyitnow.blogg.se Du kanske hittar någonting som just du vill ha.



Ha en bra dag!

2009-08-09 @ 15:39:46
URL: http://buyitnow.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej hej , hoppas du haft det en bra dag :)

2009-08-09 @ 15:57:29
URL: http://miisseast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0