Examen check!

I två års tid har jag kämpat och slitit med min lilla schäfferhund, hon har lärt sig larma på mitt blodsocker, apportera, hämta hjälp och en massa fantastiska saker. Det bästa är att hon kan alarmera på mitt blodsocker, det är ju verkligen det jag behöver henne till.  

I helgen har Shiva alltså klarat sin examen,lyckan är total och jag är sååå stolt över henne. Dock har det varit riktigt tufft för min diabetes. Måste varit en del nervositet, men liksom det kändes extremt svajigt. Innan ett moment låg jag på 15.5 och efter momentet låg jag på 26. Katastrof!

Shiva testades på platsliggning i en galleria, passager av människor och hundar i gallerian, inkallning med störande moment, stanna på komando trots störning, vara passiv bland mina måltider, dold platsliggning, larma och ett totalt intryck av hela helgen.

Det svåraste för Shiva var larmningen, man såg verkligen hur hon tvekade att lämna mig. Instruktörerna bad mig kolla mitt blodsocker och då låg det på 26.6 , Shiva tvingade sig fram till en person och kom snabbt som attan tillbaka till mig. Hade hon inte larmat och vi hade blivit underkända för det hade jag inte gråtit floder för jaa, vilket dilemma jag ställer henne i. Lämna matte,ledaren som hon vet är i dåligt skick, det är svårt. Men också viktigt så bra att hon tvingade sig fram till någon trots allt.

Jag har verkligen mått dåligt av min diabetes i helgen, blodsockret har åkt bergochdalbana * 1000, jag var med jämna mellanrum riktigt förbannad på min sjukdom och ibland bestämde jag mig för att srunta i att diabetesen bråkade. Inget av det fungerade.

Men nu ni, nu har jag tagit mig igenom examen, blod,svett och tårar, nu är vi färdiga med utbildningen. Men vi kommer aldrig att sluta träna, Shiva kommer absolut behöva påminnas om detta och traggla så att inget glömms bort.

Körde förbi mina föräldrar och åt middag med dom för att fira lite och sen bjöd jag hit mina bästa vänner för lite fika, dom hade med sig ben till Shiva. Undra om Shiva vet vad hon gått igenom i helgen ;) Jag är så stolt över min prinsessa!


Nu är ju Shivas tääcke gult istället för rött, det känns så på riktigt nu!


hihi shiva tilldelades en liten studenthatt, söt va?

Kommentarer
Postat av: Josefina

Det är samma för mig när jag tentapluggar och är stressad, nervös. Då höjs mitt bs:(

Vad skoj att Shiva tagit examen! Grattis vad duktigt av er:)

2011-11-02 @ 14:16:30
URL: http://finadiabetes.blogg.se/
Postat av: JOAKIM

Hjälp mig att vinna och du kan bli en del av det.



http://nyheter24.se/blogg/diabetesmannen/2011/11/07/hjalp-mig-att-vinna/#respond



Läs detta så förstår du.



Tack!



Mvh// Diabetesmannen

2011-11-07 @ 19:21:33
URL: http://diabetesmannen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0