Dagens shopping!



Skor:)




Skor, jeans och koftan...


//Lindisen


Update

Halloj;)

Idag började jag dagen med en promenad med Shiva, en riktig långis :-)

Sedan så cycklade jag och skrev in mig på kompetenscentrum där jag skall läsa lite kurser i höst. Det blev:
* Matematik B

* Samhällskunskap B

* Affärsengelska

*Rättskunskap

*Affärsjuridik

* Miljöpolitik

Känns spännande att börja plugga lite lätt igen.

När jag varit och anmält mig på skolan så åkte jag till körskolan, teorin denna gången slutade med 60 poäng, behöver 63 så det är bara att kämpa på, suck och stön...

Efter det blev det shopping på högnivå, jag shoppar bäst när jag är ensam haha...Det blev ett par snygga stövletter, ett par jeans och en kofta. Tjejen på Gina va hur gullig som helst och hämtade jeans som skulle passa mig, får ganska lätt dåligt självförtroende när jag provar kläder men detta affärsbiträdet på Gina bara höjde mitt självförtroende grymt mycket, roligt med sådana människor det gjorde verkligen hela min dag!!

Väl hemma så blev det Shiva träning, inte så mkt ute eftersom vädret har vart riktigt kasst men jag gjorde lite inne bus, slalom mellan godisskålar, sök efter leksak och hitta matte (jag!!)som gömt sig någonstans, det är sååå viktigt att stimulera sin hund!!

Nu kommer Ansa hit, vi skall se film och äta något gott som hon har med sig vad vet jag inte riktigt än hihi...

Ha det bäst

//Lindis 

Tillbaks från helgens äventyr..

Nu är klockan 22:30 jag är sååååå trött just nu, helgen har varit jätterolig och bestått av en massa skoj. Vi började med att träffas på centralen alla ungdomsledare där Jonna fick vara chafför upp till lysestrand där lägret va.

Vi gjorde ett stopp på vägen och handlade lite samt käkade på mcdonalds, gött gött!!

Väl på lägergården så började vi fixa lite med bord till maten, fixade fram tillräckligt med stolar osv...Sen så va lägret igång och deltagarna började droppa in. Lägerupplägget var samma som förra helgen.

Haft en görskoj helg, jag märker verkligen hur stor betydelse det är för mig att träffa andra diabetiker,diabetesfamiljer för att bearbeta det jag har varit med om i diabetesen och ungdomsledarna för det jag är med om och för en gång skull se andra personer ta blodsocker och insulin, där är det för en gång skull jagsom är en i mängden och dem andra utan diabetes är udda haha...   :)

//Linda

Diabetesföreläsning

Hej hej!

Idag på morgonen har jag varit iväg och föreläst på en förskola om diabetes.. Det gick bra. Jag visade filmen "jörgen snart sex år" och pratade om diabetes på ett väldigt väldigt ENKELT och vanligt sätt. Barnen blev dock lite trötta islutet :-)

Det är roligt att föreläsa om diabetes!


Kram Lindis


Godmorgon!

Hej hej!

Har precis vaknat och ligger o slöar i soffan, är skönt att inte göra så mycket ibland.

Idag blir det:

* Shiva promenad i skogen

* Körskolan

* Hejdå middag hoss Fannie som flyttar till Gottland *snyyyft*


//Linda

på fyren..

hej hej:)

Idag har jag verkligen haft uen helt UNDERBAR dag, dagen började med en låååång sovmorgon för både mig och Shiva, sen skogspromenad, lika mysigt som alltid.

Sen ringde brorsans flickvän Helena och ville hitta på någonting, självklart svarade jag så gick och mötte henne sen handlade vi mat och gick hem o lagade lunch, satt och pratade o bara mös. Sen gick vi och mötte hennes syster, lämnade Shiva hos brorsan och gick ut på stan, jag blev en kofta rikare haha..

Nu är jag på fyren och väntar på att börja jobba, 10 minnuter kvar....

Kramar i massor

Hej hallå ...

Hej hallå everybody;)

Lägret blev jättelyckat och jag själv har haft en superrolig helg! Den började med att en diabetesfamilj ifrån Kungsbacka hämtade upp mig hemma och så begav vi oss mot lysekil...Jag var låg som en tok i bilen. Mitt blodsocker hade krånglat hela natten så hade INGET druvsocker kvar, det va ju ingen panik för åkte ju ihop med en diabetesfamilj, vi stannade på mcdonalds på vägen upp också så det va ingen kris. Brevid mcdonalds sprang jag in på statoil och handlade två dextrosol.

Väl på lägret så var arrangörerna på plats och även med sina barn så vi ungdomsledare tog med oss "arrangörsbarnen" till stranden och fiskade krabbor, barnen hade väldigt roligt åt mig när dem skulle visa sina krabbor och jag blev livrädd, uch ingen kan väll i alla fall påstå att krabbor är vackra :P 

Sen så började dem andra deltagarna droppa in då satte vi oss och åt middag ihop efter middagen satte vi på oss varma kläder och gick till elden där vi satte oss för att sjunga lägerbåls sånger, jag fick i uppdrag att hålla lite i lägerbålet, jag som inte kan sjunga haha, men fick bra hjälp så det var bara roligt! Efter detta så var det dags för barnen att gå och lägga sig, ingen läggdags för ungdomsledarna dock vi satt och spelade kort och flummade i vårat rum, allmänbildade skulle vi också bli så det blev ett antal sms till 118100 haha, längesedan jag skrattade så mkt som då. Et riktigt gott ledargäng blev vi=).

Lördagen började med tidig frukost, sedan satte vi igång och ordnade tröjor till barnen med deras namn på så vi hade lite koll på vad dem hette=), barnen fick skriva jsälv på tröjan, jättegulligt=) Sedan tog vi ut alla barnen i sina grupper ( vi var två ledare i varje grupp, eller patrull som det kallas på lysestrand) där gjorde vi lite lära känna lekar och övade på varandras namn.

Sedan träffade vi alla föräldrar, lämnade över barnen så fick alla gå och titta på utställare som ställde ut olika diabetessaker, jagg fick tillfälle att berätta för en bayer representant att Shiva klarat första testet till diabetesutbildningen, hon blev glad och skulle hälsa sina kollegor det. För er som inte vet va det Bayer som sponsrade mig med stipendium för Shiva. Under utställningen sålde jag Sötisnallar och livetslöv, det gick jättebra och vi fick sålt jättemånga, vill verkligen fortsätta samla in pengar till diabetesforskning, detta var bara första steget, jag skall försöka arrangera någon större pengáinsamling under mitt "fri år" ifrån skolan. Vill ni hjälpa mig så säg till=)

Efter det blev det lunch och sedan gick vi ut för att göra "Fångarna på fortet" en 5 kamp helt enkelt, både barn och föräldrar var med på det=). Jag fick tillsamans med ungdomsledare Jonna hålla i en station som hette A-Ö, där skulle deltagarna hitta så många saker till oss ifrån alfabetet, va väldigt roligt att se hur fantasifulla folk kan vara=).

Efter det åkte vi ungdomsledare till lysekil och köpte en massa godis haha, det var lite skönt att komma ifrån lite:).

Efter det kom vi lagom till middagen som bestod utav tacos, supergott! Efter maten klädde barnen ut sig så blev det maskerad disco för barnen.

Efter discot så städade vi och sedan begav vi oss till vårat logiment för att starta kortspel, roliga samtal och jaa.. haha en kväll med det gänget kan inte gå fel=).

Söndagen började vi med att hjälpa till och ta fram för frukosten sen så fick barnen pyssla och måla på sina tröjor ( föräldrarna på föreläsning), sedan blev det lite utelek med barnen innan vi begav oss till lågergården för att kolla på trollerishiw, det var superduperhäftigt, han trollade fram två duvor, jag blev as fashinerad!!

Efter trollerishowen blev det lunch, städning och gruppfoto sen tack och hej!

En jättemysig helg har jag haft och vänner har jag också fått som jag verkligen hoppas stannar länge i mitt liv=). Det verkligen kändes i helgen hur jäkla viktigt det är även för mig att se att det finns flera ungdomar som går igenom diabeteshelvetet varje dag. Jag behöver umgås mkt mer med diabetiker i min ålder!!

På söndagen åkte jag ner till Åsa med en gång för att gå på kräftskiva, som tur va hade min älskade syster tänkt på att ta med Shiva så jag fick ha henne med mig på kräftskivan, saknat henne som en took!! Det var en supertrevligkräftskiva...

Idag körskola, poäng på övningsteorin: 56 poäng. 7 poäng kvar till godkänt, skall kämpa nu...

Promenad med Shiva och lek i trägårn har vi också hunnit med=)

Nu skall jag och Shiva se en film sen blir det att sova=)

//Lindisen







Hej för i helgen:)

Hej hej:)

Nu åker jag till familjediabetes lägret i lysekil, vi hörs på söndag eller måndag...

//Lindis

Underbara Shiva!

Hej:)

Ååå det var så roligt att se Shiva idag, hon var såå duktig och klarade lämpligetstestet på Sos. Jag, mamma och Shiva startade ifrån Kungsbacka klockan 07:45. Där gick det mycket snabbare än vad man trodde att hitta till Backamo och åka dit. När vi väl var där satte vi oss och fikade på ett mysigt litet Café. Sedan återgick vi till gruppen som blivit lite större. Började prata med deltagarna som också skulle prova in sina hundar, Shiva skötte sig bra och la sig vid mnina fötter när jag stannade upp för att prata med någon.

Pratade med en som kände dem som äger Shivas kennel, jag hade Kennel jackan på mig så dem kände igen Hedeforsen med en gång. Är sååå roligt att prata med duktigt hundfolk, fick tips på bra lydnadstränare som jag kunde vända mig till och lite andra tips och trixs.

Vi gick ut som nummer två på banan så när dem första gick ut och körde sitt test så passade jag på att ta det lugnt, ge Shiva vatten och bara sitta och gosa med henne. Väl ute på banan fick vi börja med att gå in i ett rum och skriva i papper, det skulle hända tre moment under tiden som jag satt och skrev. Det kändes lite skumt att sitta helt tyst och skriva i papper när folk stod och stirrade på mig haha..Shiva la sig brevid mina fötter och efter ett tag så kom någon inklampandes, då skällde Shiva till en gång, jag sa "okej Shiva då vet jag det är bra" så la hon sig igen, personen ifråga kommer fram och skall hälsa, Shiva gnyr till men gillar läget och sedan kommer personen in med en hund, det struntade Shiva totalt i och jag blev JÄTTESTOLT över henne.

Sedan fortsatte dem med andra tester som också gick bra och jag fick beröm för att Shiva var positiv, framåt och social.

Shiva var ganska dragig hela tiden men dem förklarade det som att det är precis som när vi kampar med leksaker, PRECIS så gör hon när vi går i koppel. Så jag skall köpa en sele till henne.

Det var fem stycken hundar den dagen som skulle inprovas för diabetes, kul att det börjar bli så stort, mer och mer hundar utbiladas, skoj:) Jag träffade en som skulle bli migrän hund och en som skulle bli servicehund och hjälpa sin muskelsjuka matte. Åååå vad häftigt detta är!!

Jag och Shiva klarade oss i alla fall och det kändes jättebra, jag är nöjd.

När jag kom hem blev det trädgårdsarbete,suck vad tråkigt men det måste göras.

Blodsockret idag har varit katastrof, högt högt högt....Brodde det kanske på att jag var nervös??

Imorgon börjar ett familjeläger som jag skall vara ledare på, kl 10:45 hämtar ett par vänner mig som också skall upp på lägret, det skall bli roligt att vara ledare igen, jag brinner för detta :-D

Kram och godnatt

//Lindis

Blodsocker = muy muy bien

Ååå idag kommer det bli en bra dag det är jag helt övertygad om, vaknade på 7.6 åt två smörgåsar och en skål flingor, tog en promenad med Shiva på 45 minuter och nu ligger jag på 6.0, helt perfekt ju!!

//Lindis

18/8-09

Hej hej!

Sorry för dålig uppdate men på något vänster så har jag ALLTID något att göra, har ju slutat på äldreboendet nu men på något sätt så flyger mitt liv ändå i 110 km/h.

Igår i alla fall så började jag dagen med att träffa Fannie, vi vandrade runt på Kungsmässan och jag fick införskaffat tre tunikor. Sedan blev det lågtblodsocker alltså lunch time, den spenderade vi på Restaurang Buffé, mycket mycket gott!!Efter det mötte vi upp Ansa så åkte vi alla hem till mig och satt o tjötade i oändligthet, hur mysigt som helst!

Min kväll spenderade jag med MUFF gänget, det var supermysigt. Shiva var med mig hos muff när vi åt på Sibylla så köpte jag en köttbulletallrik till henne ibland måste även lilla Shiva få lite lyx, ehh jaa som hon typ får varje dag men ändå haha...Såg lite gulligt ut när Shiva åt köttbullar på Sibylla...

Efter det bar det av hemåt, den sena kvällen spenderade jag med syrran och sex and the city filmen, ybermysigt!!

Dagen idag började med att Rickard ringde vid halv 9 tiden och sa att han inte fick ha med sig telefonen under deras fältövning som är i en vecka, det var ledsamt och jobbigt att jag inte skall få höra av honom på en vecka och jag kommer inte se honom på nästan treveckor, känns jättejobbigt men jag skall gilla läget och nedrälna tills han kommer hem för gott, då börjar allt det där jag väntat på sååååå länge!

Sen gick jag upp och gjorde iordning lite papper som skulle postas, tog Shiva på en promenad ner till postlådan och sedan satte jag mig meed den astråkiga körkorts teorin. Satt med den tills mamma och pappas gäster hade åkt, för då övningskörde jag ner till Åsa så Shiva kunde få komma ut och springa lite i det fria på bergen som hon älskar!! Sen lämnade vi hundarna och åkte till Elgiganten och köpte min tv, nu har jag min aldeles egena köpta tv på rummet, den är inte installerad än men den är här hemma i alla fall, känns superroligt och det är verkligen mitt egna inköp inte en krona har mamma och pappa betalat, vuxen poäng på det Linda!

Sen träffade jag Mine och Ansa på pizzerian, vi satt och åt pizza, pratade en massa. Mine började ju gymnasiet igen så hon berätta allt om hur den nya skolan såg ut, vilka lärare som var kvar osv...Jag är inte ett dugg avundsjuk :-) Sååå skönt att det är över. Vi åkte till Ica Maxi också och köpte lite grejer sen kom jag hem: och då gick jag och Shiva på en långpromenad i skogen, såååå sköööön avslutning på dagen, nu kollar jag på legally blond)

_________________________

Jag kommer under nästa vecka ha ett tema som heter "Att hjälpa varandra", har du någon erfarenhet inom diabetes som du vill förmedla till andra.

Vill du berätta om:
Din första utlandssemester med diabetesen?
Dundermissen som skedde på krogen?
När du berättade för dina vänner om diabetesen?
Att vara förälder till ett diabetes barn?
Krig mellan rektor och förälder i skolan?

Jaa allt som är diabetesrelaterat som ni vill att andra skall ta lärdom skriv ett email till mig med erat inlägg så kommer det med här upp på bloggen nästa vecka, jag tror att alla infokanaler är bra infokanaler så har ni något så sätt igång och skriv :-)

Maila inlägget till: [email protected]



//Linda


Bjuder på lite filmer idag=)


Shiva snuttan


(L)

Hej hej..

Igår var min kära pojkvän här, helt underbart när han är hemma men FY FAAAAAAAAAAAN! Vad jobbigt det är när han skall åka, nu vet jag att jag inte kommer träffa honom på över två veckor. Dem skall ligga i fält i tvåveckor. uch och fy...

Idag har jag jobbat 13-21 och imorgon går jag på mitt sista pass det kommer vara 7-16 inte sådär aspeppad men sen så skall jag inte göra något vettigt alls..

Jag skall börja på linedance med mina fina tjejkompisar, det skall bli jätteroligt även ifall jag inte har någon aning om vad linedance är eller hur det går till, men att få göra någonting med mina underbara vänner som jag träffar alldeles för sällan kommer bli helt suveränt och jag kommer njuta varje sekund!!

Maria, skriv ett email till mig ang din sons intresse av att vara lägerledare, berätta lite om honom, ålder och vart ni bor.

Kram

Ungdomsledare till diabetesläger

Behövs den 21-21 Augusti, du skall vara över 16 år, lägret är vid lysekil.

Intressserad??

//Linda

Linda säger ifrån...

Vet ni vad jag stör mig något enorm på???Människor som klankar ner på andra uch vad frustrerande det är, prinsessan Madeleine skall förlova sig då blir det ett JÄDRANS ståhej om att "nej media uppmärksammar inte min förlovning,varför sånt himla uppmärksammande för hennes" jo för att hon är född som prinsessa och är en uppmärksammad person. Hon själv har inte bestämt detta, det är en tradition som vi har haft i Sverige sen Jean Baptist kom till Sverige. Så var nöjd för det du har och glädj dig med henne, hon hade tur som blev en Bernadotte, men jag tycker jag hade minst lika tur som blev en Linda Barknertz!

Kronprinsessan Viktoria Bernadotte skall gifta sig, är du inte intresserad utav det, bläddra blad på tidningen, ändra kanal på tv så ja svårare än så är det inte.

All jäkla kritik mot Blondinbella, va fan lägg ner. Gå in och läs hennes kommentarer, hon får komentarer att hon är ful,äcklig, manuupulativ och jaa...jag skulle kunna fortsätta i all oändlighet.Gå inte in på hennes blogg om du stär dig så mycket på henne, låt henne leva sitt liv och lev du ditt!Varför lägga dig i hur alla andra har det hela tiden??

ja det var enliten påpekelse från mig för hur ditt liv skall bli enklare :-)

Kram kram..

Barnsligt kär, javisst!

Hej hej!

Idag är det fredag, den dagen jag har sett fram emot hela veckan, min underbara pojkvän får permis ifrån lumpen  :-), känns helt underbart att träffa honom igen, kalla mig barnsligtkär för det är jag!!

Shiva åkte iväg tidigt med min pappa till deras sommarhus eftersom jag skall jobba idag så räcker inte riktigt tiden tillför henne och så får det inte vara därför får pappa ha hand om henne idag. 

//Lindisen

 

Soppa..

Igår föreslog pappa att vi skulle ha soppa till middag, det tråkiga är att om jag äter soppa klockan 17:00 till middag så fårp jag gå upp och äta ännu en gång vid cirka halv tre på natten, det blev ingen soppa till middag...

Hej och hå (",) 13/8-09

Hejsan!!

Denna dagen började med en hundpromenad med Helena och hennes pojkvän när vi lämnat hundarna så gick jag och syrran och hämtade brorsans flickvän som precis flyttat in hos honom, därefter blev det fika för hela slanten på Café Karma, roligt att lära känna henne eftersom hon nu flyttat hit=).

Efter fikat så gick vi och kollade på en lägenhet till Helena och hennes pojkvän Henrik, den var jättefin men absolut ett renoveringsprojekt, hoppas att dem får den, är ett grymt bra läge!!

Efter detta bar det av hemmåt och då passade jag på att umgås med Shiva, vi gick ut i skogen och traskade, tränade, lekte en massa, mysigt. Gud va dem stunderna uppskattas.

Tog mycket bilder men kameran vill inte ladda över dem på datorn, suuuuuck, det blir att gå in på SIBA och skälla imorn innan jobbet, gah vad tröttsamt!

//Lindis


(L)

Hej hej!

Idag började dagen med en långpromenad med båda hundarna, otroligt bra start på dagen! Sen så passade jag och mamma på att städa lite innan jag skulle traska vidare till jobbet.

Idag har jag också pratat med SOS-hundar och skall jag vara ärlig börjar jag bli RIKTIGT nervös inför mentaltestet som vi skall göra nästa vecka, dem verkar ha så höga krav, börjar tvivla lite men skall verkligen sattsa stenhårt på Shiva och även på mig själv, läsa böcker, få råd från olika hemsidor mm...Detta SKALL gå på något sätt.

Min vänn Fannie ringde också idag, hon skall flytta till Åland,oj! Hon har kommit in på sjöingenjörs programmet, stort grattis gumman, men jag kommer verkligen verkligen att sakna dig!!

Vad skall jag göra??Såhär ser det ut än sålänge:

* Vikariat på vikariepoolen, äldreomsorg

* Fått en förfrågan om personlig assistent, skall prova och ringa dem imorgon och se vad dem säger.

* Träna Shiva till lydnad och diabeteshund

* Läsa kurser, läsa upp Matte B

jaa...Vad säger ni??Vad skall ni göra till hösten??

Kram
*

*

fräsa och slänga i dörrar!!

Ibland önskar man att man var en arg och skrikande tonnårsrevolt!

(L)

Hej hopp!!

Idag blev det tidig uppgång, dagen startade klockan 06:00 med uppgång för att traska till jobbet. jobbdagen var helt ok och höll på till 15:00.

Sen cycklade jag till Fyren och kollade på när helena pluggade, inget kul alls haha så då träffade jag Sofia utanför mcdonalds så det blev en liten lunch dejt med henne och sedan så kom också Ansa och Freddy,superskoj!! Sedan gjorde jag mitt riktiga ärende, skall köpa något jag aldrig gjort innan,nämligen en tv mohahaha...Saknar sååå att ligga och slumra i sängen framför en bra film på kvällen, om skattepengarna kommer imorgon så skall jag försöka övertala någon utav päronen att hänga med mig och köpa en tv, tror ni jag kommer lyckas?? Det tror jag hahaha...

Efter det blev det lite middag hemma med familjen och sedan gick jag, shiva och syrran ut för att kolla om det gick att cyckla med Shiva, det var lite svårt för jag var så rädd för att cyckla på henne men helena sprang brevid Shiva för att hålla koll så det gick och det gjorde det till slut, men vi kommer behöva träna många fler gånger innan jag kan gå ut och cyckla med henne själv. Vi gjorde också lydnadsträning och avslutade det hela med en långpromenad.

Det var väll allt och inget:)

KRAM PÅ ER ALLA!

Läger update!

Hej hej!

Nu har vi alla fått vila ut efter en galet rolig helg i Åsa på diabeteslägret.

Fredagen började vi h'r hemma med tidig uppgång och åkte till ICA MAXI för att storhandla frukostmat, frukt, dextrosol. jaa allt vad vi kunde behöva. Sedan åkte vi vidare till min kompis AnnaLisa så vi fick skriva ut alla våra papper eftersom våran skrivare hemma inte fungerade. Efter det åkte vi i en fullpackad bil till lägergården och packade upp alla våra varor och började jobba, skriva tipspromenad frågor, kolla igenom schemat mm. Sedan blev det lite pizza för våran del innan vi skulle möta upp första lägerdeltagaren som kom lite tidigare än alla andra pga långresväg.

Sedanbörjade det verkligen droppa in hela dagen från klockan två när lägret började 5 men det gjorde inte så mycket för vi var ju ändå färdiga med allt.

När klockan var slagen så började vi med en massa lära känna lekar som verkade uppskattas jättemycket eftersom precis ALLA var med!, det brukar ju alltid vara några som protesterar högljutt, men alla var med med glatt humör. Efter det blev det korv med bröd för hela gänget.

På kvällen så kom mina vänner Phillip och Isabella för att uppträda för dem, också väldigt lyckat för Isabella sjunger som en gud och Phillip spelar som en så det är ju en väldigt lyckad kombination!!

Efter det gick vi ner till havet och badade,

Lördagen började med tidig uppgå¨ng för frukost sedan tog vi alla en promenad till Idrottshallen där cirkusartisterna väntade och cirkusen skulle börja. Den dagen gick ut på en massa olika akrobatiska övningar, övningar i trapetts och jonglering, mycket roligt och uppskattat! Klockan 12 bröt vi för lunch och sedan blev det mer cirkus 'nda till klockan två då vi begav oss hemåt för att få en massage utbildning utav en massör som kom, mycket skönt och lyckat.

Efter det blev ett dopp i havet nödvvändigt så då gick vi till stranden.

Sedan blev det tipspromenad och 5 kamp!

Söndagen började med ännu tidigare morgon för frukost och städning, sedan begav vi oss ner till idrotthallen för mer cirkus till klockan 12, sedan blev det lunch och som avslutning på helgen blev det föreläsning om diabeteshundar av en kvinna ifrån soshundar. Hur spännande som helst, hon berättade för oss att ambulansbesök för henne blev en vardag innan hon skaffade sig sin diabeteshund och den enda gången hon åkt ambulans efter hon skaffade hunden var när hon var på läkarbesök och inte fick ha med sig hunden, helt fantastiskt egentligen.

Sedan blev det gruppfoto och hejdå!

Dock inte för oss som fick vara kvar att städa tyo 2 timmar men sedan gick vi till pizzerian, jag helena, frida och henke2 (som hjälpt oss städa)..

Efter det blev det mys framför en film innan alla somnade thihi..

KRAM PÅ ER ALLA


(L)

Frida  från rådet har kommit  till mig idag, vi har haft en jättemysig middag som beblandats med långpromenad och jobb inför lägret.

Imorgon blir det full fart medvetslös fram tills söndag hehe..

Vi hörs..

//Linda


(L)

Hej hej!

Hoppas allt är bra med er, blodsockret har idag verkligen varit katastrof bara lågt heeeela tiden och jobba på det var tufft men det gick, ibland är det bara att bita ihop.

Rickard ringde, han har det bra. Saknar honom något enormt.

Det är lite kämpigt just nu, känner liksom att jag inte räcker till för allt som behövs. Något jag måste prioritera är ju givetvis min underbara lilla Shiva, försöker hitta lite "hund kompisar" till henne som kan peppa både mig och henne till promenader och träning samt lite social samvaro, hon är full utav energi min lilla prinsessa och arbetet jag åtagit mig att ta hand om henne kommer jag ta med största ansvar. Jag skall försöka få in henne på en massa olika kurser, för hennes skulle och för min egen skull! Det är så viktigt att träffa andra hundmänniskor för att få inspiration, pepping och energi!

Vänner är också en jätteviktig del utav mitt liv, jag kämpar för att höra av mig till alla finnas där för dem som står mig nära, tyvärr finns inte tiden just nu till att umgås så mycket men det skall jag ta igen nu när jobbet snart är över.

Körkortet, shit jag skämms jag har inte rott det i land än, VIKTIGT 2 timmar på körskolan veckan efter jobbslutet varje dag tills jag har det i handen. Superviktigt

Rickard, det är sms pepping som gäller för en tid framöver, saknaden efter dig är enorm och jag längtar sååååå tills vi träffas igen.

Imorgon blir det jobb 7-15 och sedan skall jag möta upp Frida som kommer ifrån Stockholm på besök, hon skall sova hos mig så det inte blir så stressigt för henne att anlända under själva lägerdagen. Skall bli skoj att träffa henne!

Vi ses och hörs kära ni!

//Lindis

då bär det av..

Hopp då bär det av till ännu en jobbdag, 14-21, vill verkligen inte men allt som är pengar sägs ju vara bra så det är väll bara att kämpa på hahaha:)

//Linda

Att vara frisksjuk...

Många många gånger har jag fått förfrågan om jag inte kan operera in något i kroppen som gör att jag slipper ta insulin.Jag vet att det forskas om det och jag tror det har beprövats dock är jag tveksam, det skulle ändå betyda att jag fick äta medecin resten utav livet eftersom kroppen skall "tillåta" nytillskottet i kroppen. Det kan inte garanteras att det fungerar och jaa..

Det känns inte säkert än så länge.

Något jag också tänkte ta upp idag är det låga engagemanget i diabetesföreningar. Jag undrar verkligen VARFÖR detta låga arrangemang. Jag själv anser att det är superviktigt att man engagerar sig istället för att bara klaga på att det inte finns, gör något själv då kan jag tycka. När man väl kläckt idén har man alltid NÅGON som står bakom och efter lite jobb så väcker man intresse och fler vill hänga på. Satsa lite mina kära medmänniskor, det kommer att gå bra! Jag erbjuder jättegärna er min hjälp om ni vill starta upp någon diabetes träff där ni bor!


Nu vill Shiva ut och leka så får la hänga med henne ut en stund innan jobbet kallar hehe.. 

Ha det gott!

//Linda

Linda berättar..

Hej hej:)

Idag har det varit en jättebra dag, har verkligen bara gjort sådana saker som jag velat. Jag började dagen med en långpromenad för mig och Shiva, sedan åkte jag ner och handlade lite=) , sedan kom min underbara kompis Sofia på besök, det var jättemysigt vi satt bara och pratade och skrattade en massa. Det är SÅ viktigt att träffa vänner tycker jag. Sofia stannade till halv 6 sen åkte jag ner till coop för att handla ingredienser till bullbak eftersom jag håller på och bakar bullar just nu, jätteskoj och gott haha!!

Skaffade ett shop express kort på coop, det måste väll vara lite vuxen poäng?? ; - ) haha...

Det var min dag i helhet!!

KRAMAR I MASSOR!!

Hej och dagens update!

Hej och hå :)

Idag har det varit jobbdag 07-16, sedan kom jag hem och som tur var hade mamma ordnat mat (vilken tur jag har va??:) så jag fick maten serverat på bordet direkt när jag kom, trött och grinig men mammas köttgrotta och potatis gjorde susen!!

Jag är nog en utav dem få som fortfarande vid 18 års ålder har en mamma som varje dag lagar hemmalagad middag, riktig lyx tycker jag!

Har hunnit med en promenad med hundarna också, en riktigt långis : - ) Mysigt!

Jag undrar hur du har det...

Kram på er!

 

dagen är framme...

Jaha du älskling nu var dagen inne, 11 månader skall du göra lumpen, varje sekund utan dig kommer kännas som en hel evighet men jag kommer troget vänta på dig och vips så är du hemma igen!

Älskar dig mest min underbara skatt!

//Lindis




                                      



uch

Nålen gör jätteont, var tvungen att byta, blodsockret är högt så måste släcka törsten som inte går att släcka om man ens skulle använda ett helt vattenfall, vad gör du då kära icke diabetiker??

Ursäkta ironin men ibland blir jag så avundsjuk på er utan diabetes, skall upp och jobba imorgon men det skiter diabetesen blanka tusan i!!


Hemma igen från helgens raballder!

Heejsan=)

Saknat mig??

Lägret gick helt utmärkt, visst det är gör stressigt och ett stort ansvar, men det går och min utmärkta syster Helena var hjälpledare i min grupp.

Fredagen började med lära känna lekar såsom tidningsleken och hela havet stormar, alla barnen var med och tyckte det var roligt. Sen åt vi korv och satt o pratade allihoppa och sedan blev det bus och stoj i idrottshallen som vi hade hyrt för ändamålet. Sedan satt jag nattvak till halv 5 på morgonen wihooooo, trött som tusan men men det är det värt!!

Lördagen började med en trött Linda haha, sen blev det frukost klockan 08 och sedan släppte vi lös flocken utav barn i idrottshallen tillsamans med en ledare medens alla vi andra förberedde för att barnen skulle få göra lag flaggor, flaggorna gjordes utav lakan som barnen fick pryda med en massa pyssel och konst som barnen fick måla på, riktigt duktiga var dem. Sen hade vi fem kamp med en massa tävlingar. Efter det blev det lunch och sedan sprang vi för bad i lägrets swimmingpool, alla utan jag, jag höll mig tryggt på det torra dock var jag nära på att bli islängd några gånger men då skreeek jag snabbt att jag hade ju PUUUUMP, det dumma var ju dock att nu är ju pumparna vattentäta så jag hade inte så mycket att säga men klarade mig:).

När alla barnen plaskat färdigt i vattnet gjorde vi oss i ordning för tipspromenad och gick en runda på 35 minuter och svarade på frågor om ledarna, vilken stad som ligger mitt emellan TJECKOSLOVAKIEN?? osv...Vet ni svaret på tjeckoslovakien frågan??hehe..

Sedan blev det lek och bus i idrottshallen, gruppfoto med hela truppen och sedan bjöds det på tacos. Barnen åt gött och var lite förväntansfulla över vad det var för hemligt besök som väntades efter maten. Idrottshallen stängdes och innanför dörrarna väntade en trollkarl, alla barnen INKLUSIVE jag var helt exalterad över hur han trollade, jag fattade verkligen inte alls hur han kunde trolla bort en penna, göra en boll till två, en 100 lapp till en 20:a osv..Efter showen fick alla barnen en ballong vikt till ett djur dem önskade. Skoj! Sedan bjöd kvällen på disco med en massa libo och andra roliga discolekar. En och annan chips och popcorn hann också slinka ner i barnens magar hehe...

På söndagen alltså idag blev det städning, lek vid lekplatsen och diplom utdelning. Sedan tack och hej!

Det var ett jätteroligt läger och är barnen nöjda så är jag nöjd!

När jag kom hem så la jag mig och sov en timma sedan åkte jag till Göteborg för att gå på restaurang med Rickard, jättemysigt dock väldigt tråkigt att han åker in i lumpen imorgon. Men en mysig middag och så fick jag skjuts hem, Tack för en mysig middag älskling, dessa 11 månader skall gå jättefort, vips så är du hemma igen!




Bus i idrottshallen




Jessica åker i poolen haha...




Lek i poolen



Limbo =)




Lek på lekplatsen:)




Avslutande middagen med älsklingen min=)



Tack och hej!!


RSS 2.0