My dog

Heej :-)

Idag var en jätterolig dag för jag har varit på mydog, det var kul och fashinerande att se alla duktiga hundar, spännande utställningar där man kan köpa olika saker och fördjupa sig i olika saker såsom hundstallet, dom som hittar hem till hundar som inte har något hem. Jag skänkte tre kronor i deras insamlingsbössa, inte så mycket men många bäckar små :-)

Det mest fashinerande idag var att hundproffset Cesaar Milan var där från usa och hade ett litet föredrag samt så fick en viss del utav publiken ställa frågor, jag tycker han hade mycket bra att säga. Bland annat att för att lyckas med sin hund så måste man jobba mycket med sig själv för att få till hunden bra. Så sant som det är sagt :-)

Vi gick igenom rastorget där hundklubbarna visar upp sig och sin ras, det var kul att se och lyssna på vad olika hundar har för egenskaper och kunskaper. Min syster och hennes pojkvän blev nog lite hundsugna hihi..

Svenska service och signalförbundet hade en monter där, genom det förbundet utbildar jag Shiva. Så givetvis var jag tvungen att gå dit och tjingsa lite :-)

Fick givetvis handlat en del, godis och ben till Shiva, ett aktiveringsspel som är lite mer avancerat än det jag redan har och en hood-tröja till mig med en schäffr på och en t-shirt till Rickard med en schäffer på. Är supernöjd med dagen och allt vad den erbjudit mig.

Kram Linda


Cesar :-)


Svenska service och signalförbundet var där och hade en monter. ( genom det förbundet utbildar jag Shiva)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0