Hunddag

Heej :-)

Denna morgonen började med snoozning * 1000 haha, jag är en riktig sjusovare och vill liksom gå upp precis när jag vill, därför avskyr jag när jag börjar jobba klockan 07, för det gör riktigt ont i mig att inte få sova ut haha, men men inget jobb blir det idag inte i alla fall.

Imorse var jag och Shiva på hundsimmet där Shiva fick simma i bassängen, vilket hon tycker är JÄTTEROLIGT och hon blir riktigt trött och go utav det (skönt för både matte och hund hihi). Hon fick också den vanliga massagen efteråt och jag stannade kvar och pratade lite med Anna som har hundsimmet, hon är ju en riktig solstråle, jag blir så glad av att ha varit där!

Det var också en tjej där som arbetstränade, hon fick leda Shiva lite i simmet och Shiva verkade tycka om henne mycket.

Efter hundsimmet åkte jag bort till arkens zoo för att köpa lite hundsaker, Shiva fick en ny boll, ett täcke (som nu tex när hon kommer sitta i bilen medans jag är på lunch då skall hon ju inte frysa, därav perfekt med ett täcke) och levergodis. Shiva fick följa med in i affären och var helt fokuserad, va ju hur mycket dofter och gottigheter som helst därinne, ägarna var så snälla och gav henne lite godis hihi.

Nu väntas det hundpromenad, sen lunch på kungsmässan med några hundvänner som jag skall träna ihop med idag, vi skall nämligen ha en träningsträff i varberg som leds utav min instruktör, skall bli jätteroligt!

Blir en riktig hunddag idag helt enkelt, det gillar vi :-)

Kram Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0