stressa inte!

Heej :-)

Idag har det varit en rolig förmiddag med hundträning i varberg tillsammans med sos-gänget. Vi tränade inne på gallerian och på en gård som heter Rödlix, Shiva tyckte det var roligt att få vara med på detta. när vi körde hem började bensinmätaren pipa och jag förberedde mig för att sväga av och tanka men såg inte en bensinmack i sikte så fick ju vackert åka vidare, paniken började komma, shit tänk om jag inte hittar en bensintapp innan mätaren tar slut.

Men tur var kom det en avfart så jag kunde få tankat, då springer jag in för att betala och lämnar bilen (man får inte flytta bilen innan man betalat). Ser att en kvinna står bakom och jag springer för att snabbt flytta bilen. Då öppnar hon dörren och säger med ett stort leénde, kära du stressa inte, jag har all tid i världen!

Gud vad roligt det kändes att höra, annars är folk så himla stressade, lite bitska och otrevliga tack vare att dom har bråttom. Men hon, hon var lugnet själv och gjorde mig nöjd och fick mig att tro på människans godhet igen!

Visst är det härligt och bra med trevliga människor :-)

Nu skall jag gå och se till maten, snart bär det av för hundkurs "Rally lydnad", mycket träning idag men det är min lilla prinsessa värd!

Kram Linda

Kommentarer
Postat av: Anna S

Ja absolut trevligt med trevliga och ostressade människor! Ibland krävs det inte mycket för att bjuda till och göra nån annan glad. :)



2011-04-08 @ 12:00:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0