UngDiabetes

Heej!

Det händer mycket på ungdiabetes fronten nu, är ni inne ibland så ni hänger med i svängarna www.ungdiabetes.se ?

Vi har bland annat fått en ny rådsmedlem Nora, Nora kommer bli suverän i rådet en riktig tillgång. Hon var med som ledare på tonnårslägret jag var arrangör på i sommras och skötte sig så jäkla snyggt! Hon driver även bloggen: noragyll.blogg.se  , Ni kan läsa mer om oss i UngDiabetes råd här:
http://ungdiabetes.se/?n=64&c=0&f=yes 


Vi har också kommit igång med LUD, lokala ung diabetes där jag skall vara lite spindeln i nätet vilket är riktigt kul, LUD kommer förhoppningsvis startas upp i de flesta delar i Sverige och är helt enkelt Lokala ungdiabetes, i göteborg kommer vi snart starta upp med träffar. Jag själv känner så starkt att man ibland behöver bara prata av sig, byta lite erfarenheter,skratta åt diabetesrelaterade saker som ingen annan förstår, kan ju säga att det inte är någon som förstår det komiska i mitt betende när jag vaknade av att jag var låg mitt i natten och ensam hemma och börjar baka chockladbollar istället för ett glas mjölk? hmm hur tänkte jag där? En diabetiker förstår haha ;-) Ni kan läsa mer om LUD här: http://ungdiabetes.se/?n=231&c=0&f=yes 

Foton har uppdaterats från alla läger och aktiviteter, det hittar ni här:
http://ungdiabetes.se/?n=40&c=0&f=yes&a=1827

Ni kan också läsa allt om det senaste lägret som ägde rum i September i år här:
http://ungdiabetes.se/?n=254&c=0&f=yes

Projekt livetsgång, är det inte hur häftigt som helst med sådana projekt? Det är min stora dröm att arbeta med i framtiden också eftersom det finns alldeles för få insamlingsprojekt för diabetes och på tok för många får diabetes idag. Ni kan läsa mer om livets gång här: http://ungdiabetes.se/?n=252&c=0&f=yes

Man har många frågor som diabetiker (i alla fall jag!!) och ungdiabetes har för min del varit ett perfekt forum att ventilera frågor, engagera mig i diabetesfrågor, komma på fantastiska aktiviteter utan osäkerheten fixar jag detta med blodsockret? För där har man en hel bunt med diabetiker att rådfråga och att man hittat ett forum med fantastiska människor som man kan ha otroligt roligt med är ju det bästa av allt!

Stor Kram Linda

Ung Diabetes logo: Länk till Startsidan




Kommentarer
Postat av: Anna

jag har blivit lite smått sugen att bli en LUD eller har varit det länge, men blev mer sugen efter det senaste lägret jag var iväg på..

funderar på att ge mig in på den uppgiften.

ska bara våga först ;)

2010-10-13 @ 22:57:10
URL: http://diabetestyp1.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0