Träning med Shiva på Freeport

Tjabba snyggingar :-)

Idag har jag och Shiva varit på SOS-träning med våran instruktör och ett annat eckipage från Kungsbacka, det var riktigt intressant. För träningen ägde rum på köpcentrumet Freeport och Shivas största uppgift är att hålla sig till mig och ignorera allt som lockar såsom dofter, andra människor och inte bry sig om miljön helt enkelt. Det gick faktiskt väldigt bra för Shiva och för det mesa höll hon sig till mig. 

Rickard var med för att titta på när vi tränade och han fick sig också en rolig uppgift, nämligen gå in på mcdonalds och hämta en ballong och han skulle försöka locka och distrahera Shiva med ballongen, i början var hon jättenyfiken men vi lyckades få henne så bra så hon inte ens brydde sig om den.  

Vi gjorde några inkallningar och platsliggningar, det verkar Shiva tycka är roligt, just nu när det är hon och jag som jobbar,hon MÅSTE hålla koll på mig för att veta när hon skall komma, man ser på hela henne att hon fokuserar och väntar på mitt kommando att hon skall komma.

Sen tränade vi lite apportering, Shiva börjar bli jätteduktig på att "hämta väskan" så nu skall jag försöka lägga till något mer i apporteringen. Man ser på Shiva att hon känner sig så duktig när hon lämnat något till mig hihi.

Sen bar det iväg hemmåt för lite lunch, kassler och makaroner stod det på menyn idag.

Kram L

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0