Mycket lyckad diabeteshund träning!

Hej!

Nu har jag och Shiva varit på freeport och tränat med våran instruktör Ninna, det var en mycket lyckad träning och både jag och Shiva utmanade träningen MYCKET, genom att jag hade Shiva lös när vi utförde larmningarna, då hon annars brukar ha långlina på sig, hon utförde glatt uppgiften att larma till Ninna och få med henne tillbaka till mig, visst blir hon lite fundersam i början vad jag vill, men då upprepar jag mitt komando som i detta fallet är "Larma"!

Vi gjorde platsliggning där jag till och med gick in i en affär och Shiva låg kvar, Ninna stod och var beredd ifall Shiva skulle resa sig, men det gjorde hon inte, kul!

Sen gick vi runt på freeport och hade lite miljö/passivitets träning, det gäller här att Shiva håller sig till mig och inte noterar varken människor eller saker som händer omkring oss.

Sen så gjorde vi en jättekul sak, Ninna gick in och frågade om vi fick gå in och fika på Cafét med Shiva, det fick vi! Och hon skötte sig galant, låg på sin plats tills jag och Ninna hade fikat färdigt och vi skulle gå därifrån.

Då var jag stolt!!!

Sen så hoppade jag och Shiva in i bilen och åkte o hämtade min syster och hennes pojkvän som skulle ha bilen här hemma, dom skulle tydligen handla längdskidor, syrran skall ju åka tjejvasan så då lär ju det behövas :-) Vi åt lite middag tillsammans och sen var Rickard tvungen att gå till jobbet så nu sitter jag och Shiva här och vilar oss efter  ansträngningen idag.

Stor Kram Linda


Shiva på cafét :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0