vad man skall stötta..

Jag tänker mycket på vad man skulle vilja stötta, just nu har jag några stycken organisationer att stötta men skulle givetvis vilja sponsra allt och alla, bli fadder för någon i ett fattigt land, cancerförbundet, rosa bandet, BRIS jaa det finns hur mycket som helst jag skulle vilja stötta, men det går helt enkelt inte att stötta alla.

Här är dem organisationer jag stöttar ekonomiskt/med engagemang:

SvenskaDiabetesFörbundet (+ Kungsbacka Diabetesförening), både ekonomiskt genom att jag är medlem och engagemang eftersom jag sitter med i UngDiabetesRåd samt ordförande i Kungsbacka Diabetesförening.
Vill du bli medlem i Svenska Diabetesförbundet klickar du vidare här: http://www.diabetes.se/Templates/Extension____272.aspx


Barndiabetesfonden, stöttar jag enbart ekonomiskt genom att jag betalar medlemsavgift. Känns viktigt eftersom barndiabetes står mig oerhört nära, vill du bli medlem i Barndiabetesfonden klickar du här:
http://www.barndiabetesfonden.se/index2.php?page=12

Greenpeace, jaa...Varför stöttar jag greenpeace?? Kommer ni ihåg då jag sålde marsipan i vintras? Då stod grenpeace ofta ute på stan och även utanför min lilla Bräutigams stuga, vi började prata och jag blev mer och mer intresserad, miljö är ju också grymt viktigt att tänka på, det glömmer vi ofta av. Så green peace får 50 kr/månad av mig. Här kan du klicka vidare om du vill stötta greenpeace:
http://www.greenpeace.org/sweden/stoed-oss

Svenska Service och signalförbundet (www.soshund.se), är medlem för Shivas skull där och för att jag tycker det är oerhört viktigt att förbundet utvecklas och allmänheten förstår att man faktiskt kan göra något utav våra små fyrbenta vänner..Vill du stötta sos förbundet gör du såhär: "

Bli medlem! Öppna som PDF och skriv ut Skriv ut

Vem som helst kan bli medlem i förbundet genom att betala en medlemsavgift på 250 kronor. Som medlem får du medlemstidningen SoS-hunden och medverkar till förbundets fortsatta arbete.

Vi är inte vinstdrivande, får inga bidrag från stat, kommun eller landsting utan är helt beroende av våra medlemsavgifter, sponsorer, faddrar och de gåvor vi får.

Så bli medlem idag! Postgironr: 41 97 83 - 6maila dina adressuppgifter m.m. till [email protected]


Ja här får ni några tips om ni känner att ni vill hitta något att sponsra och stötta.

stöttar ni några föreningar och organisationer??

Kram på er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0