Diabetesförening möte

Hej!

Är nyss hemkommen från Kungsbacka diabetesförenings styrelsemöteSnäll ordförande som jag är bjöd jag på fika som verkade vara mycket uppskattat. Det var ett intressant möte som väckte många tankar om hur viktigt det är att det faktiskt finns en diabetesförening.

* Julfesten planerades in i minsta detalj, nu skall vi bara hitta lotteri vinster till vårat fina årliga lotteri.

* Föreläsning den 16:e september om diabetes + fotvård, jag blev lite huvudansvarig för den aktiviteten, är ett ämne jag inte är så insatt i så det skall bli mycket spännande.

* Träff med barngruppen den 30:e september på Djungelrummet, brukar vara mycket uppskattat där är även alla syskon varmt välkomna!

*Föreläsning med både diabetessköterskan från barnmottagningen och vuxenmottagningen, vilken spännande kombination!

* Världsdiabetesdagen, vilka utställare vill vara med? hur lägger vi upp schemat för att det skall bli så bra som möjligt? vem gör vad?

haha jaa mycket att gå igenom, efter varje möte kommer jag hem full av energi och villig att sätta tänderna i diabetesföreningens arbete :-D

Har ni aktiva diabetesföreningar? Vad hittar dom på hos er? låt oss tipsa varandra :-)

Nu skall jag, Rickard, syrran och hennes kille se på snabba Cach, har ni sett den? Jag tycker inte man kommer in i handlingen riktigt men men man får ju ge det en chans=)


Stor Kram Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0