jobbigt,svårt,ensamnt men intressant

Det är jobbigt, det är svårt, det är ensamnt men intressant..

Vad jag pratar om? Jag pratar om det där förbannade blodsockret som aldrig vill hålla sig i schack, jag pratar om alla som tror att de vet så mycket om diabetes så jag blir gaaaalen,insulinsprutan som alltid är borta när jag behöver den och den där nedrans anpassningen efter klockan.

uch ja idag är jag lite bitter för allt som handlar om diabetes, ingenting jag försöker göra för att åstadkomma ett bra blodsocker vill fungera men det gäller att sura och vara bitter i någon timme till sen ta tag i diabetesen och vinna över den, var eviga dag är det bråk mellan mig och diabetesen, ibland strider jag som sjutton men förlorar ändå...

Det är jobbigt att leva med diabetes eftersom man skall trixa så mycket hela tiden och svårigheten att vara spontan är stor eftersom min diabetes avskyr allt vad flexibilitet heter. Det är svårt att leva med den eftersom vi vill så olika, det är ensamnt eftersom sjukdomen är så inviduell, finns ingen jag kan jämföra mig med till 100 % men det är en intressant sjukdom, spännande saker har jag lärt mig genom åren, jag tror absolut att jag kan mer om kost/hälsa/ kroppen än mina jämnåriga vänner.

Förlåt för bitterheten, vi hörs lite senare <3


Kommentarer
Postat av: Camilla

Känner precis som du. Var nästan nära på att börja gråta imorse då blodsockret fortfarande inte låg bra.. De låg på 19 igen.. De är fan tufft, de är de ingen fattar!



Kram!

2010-04-28 @ 14:38:03
URL: http://camilladiabetes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0