druvsocker, ett måste?

Druvsocker är en otroligt effektiv metod för att få upp blodsockret snabbt, druvsocker har funnits med läge i alla fall sen jag fick diabetes 1995. När jag tänker på druvsocker så blir jag helt torr i munnen och får en rysning i kroppen. Man har ju tuggat så mycket druvsocker i sina dagar att det smakar samma och ja är inte så populärt hos mig.

Men skall man egentligen se det som medecin kanske? Men varför skall man äta någon medecin som inte är god när det finns en bättre och godare? Jag behöver ju inte oxfilé direkt men tar mycket hellre ett glas mjölk för att häva en känning.

Mitt hopp kom när det kom dextrosol med smak av lakris (alla som känner mig vet att jag är en riktig lakris fantast), men fy den smakade ju hostmedecin.....

Har nog helt enkelt för ätit mig på dextrosol efter 15 år som diabetiker...

 

 


Kommentarer
Postat av: Fannie

Linda, man kan inte föräta sig på något man aldrig gillat. Men jag förstår dig.. Har du tänkt på hur söt du blir med alla dina grimaser som du gör när du äter eller ska äta dextrosol? :P

2010-05-01 @ 16:09:47
URL: http://fanniesliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0