Du är du och jag är jag

Du är du och jag är jag, vet ni vad intala er detta.

Varför vill man vara någon man inte är eller precis som någon annan.

Jag har märkt att folk har väldigt svårt för att hålla sig till sin egen personlighet, jag är nog också med i den där kategorin men jag arbetar oerhört mycket på att vara jag. Kanske är det mer spännande att leva någon annans liv??

Men vet ni vad kom till insikt med vem du är, vad du tycker är roligt och helt enkelt följ dina prioriteringar och livsdrömmar. Det är du som skall leva ditt liv, inte dina föräldrar, syskon, kompisar, lärare mfl... 

Det jag vill satsa på är absolut min underbara Shiva som tar oerhört mycket tid och engagemang, MEN det är absolut värt varenda sekund. Ni skall bara veta hur mycket Shiva har gjort för mig, fått ut mig på promenader och träningar, ibland flera timmar per dag. Fått ner mitt hba1c pga motion och det mer aktiva livet. Kunskap om hundar, nya vänner, starkt intresse, En lördag förmiddag kan jag och Rickard lätt lägga på att ta ut Shiva i skogen och spåra, kasta boll, leka, träna och jag har absolut fått ett roligare liv.

Där har jag valt mina livsprioriteringar, Vad vill du satsa på?

Försök inte vara någon du inte är, det kommer du aldrig lyckas med. Följ ditt hjärta, då kommer du absolut att lyckas!

Och vet ni vad något jag också vill framföra är, passa på att klistra på ett leénde på dina läppar, var vänlig mot den som behöver hjälp istället för att bara snäsa ifrån, har någon tappat något på bussen? Ta upp det! Är hon lite långsam som skall flytta på sig så du kommer fram?? Andas lite, jag lovar dig du dör inte av att vänta, Jag lovar dig det du ger får du tillbaka.

Dagens läxa, lär dig vem du är och följ din dröm...

Kram på er flickor och pojkar!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0