gääsp

Hej hej!

Projektet idag efter skolan var att få ordning på mitt rum, det blev lite ordning men inte så mycket som jag hade tänkt mig haha, jag är nog en sådan där typiskt 18 åring som hatar att städa och måste tvinga sig själv till det för att få det gjort..

Syrran har åkt till Skåne idag för att hälsa på en barndomskompis, hon skall vara borta fyra dagar men packade för ett år eller så hahaha...

Idag skall jag på möte med moderata ungdomsförbundet, hade varit såå roligt att bli aktiv där, men man vill att det är en seriös sak och inte bara en ploj grej, det är ju också grymt kul att träffa nytt folk och utvigda kompis kretsen lite:;).

Sedan bär det av i ilfart till Åsa för att fira Fannie som blev 19 år i måndags, Shiva får hänga med till Fannie, Shiva börjar vänja sig vid att hänga med mig när jag är al over, det är kul att ha en sådan van hund, hon gillar läget:)

_____________________________

Svar på frågor:

Vad händer när jag har lågt blodsocker?
Hmm, jaa alltså om du menar vad som händer med mig så blir jag väldigt blek, kan bli jätteskakig, lite borta med blicken, har svårt att hänga med vad folk säger, jag kan också bli väldigt ledsen och känslosam vet inte varför det blir dem symptomen men så är det i alla fall..

Exempel på situationer då jag varit låg i blodsocker, När jag var i skolan på en projekt och företagande lektion, vi övade inför en teaterpjäs och jag hade svårare och svårare att följa med i manuset vad som skulle sägas. Fattade inte att jag låg lågt utan bara fortsatte att vara " borta i huvudet"  och satt mest och tittade, tills jag började skaka värre än ett asplöv och behövde be om hjälp. Personer kan lätt bli väldigt stressade när man ber om hjälp i en sådan situation så jag börjar alltid med att säga, Bli INTE stressad nu för då går mitt blodsocker ner ännu mer men jag skulle behvöa något att äta, snälla kan du hämta ett glas mjölk, coca cola mm. Just i den situationen var det en kompis som sprang till cafét för en coca cola men kom tillbaka med en coca cola light, (det är ju den jag brukar dricka). Så jag fick snällt be om en RÖD coca cola och hon fick springa igen.

Så snälla jag vet att det kan kännas lite "pinsamnt" men tveka inte att be om hjälp, vänner är vänner som hjälper varandra, du skulle väll inte tveka eller titta snett på din vänn om hon blev sjuk och behövde hjälp med något? Du ÄR en stark och bra person men inte just då i den situationen.

Exempel på högt blodsocker, läraren sitter och förklarar engelska uppgiften, jag fattar INGENTING och tycker det känns som japanska fröken står och pratar om. I slutet frågar läraren om hon kan få in anteckningarna ifrån oss, vilka anteckningar?? frågar jag förvirrat och förvånat. Men Linda det jag precis har gått igenom som ni skulle ha skrivit ner, på mitt papper stod det Linda Barknertz och engelska, på dem andras stod det American history och långa anteckningar om boston tea party och historiska årtal..På blodsockermätaren stod det 25.2 . 

Tog du insulin för känningen förut för att häva en rekyl?
Ja jag tog 2 enheter för att försöka dämpa rekylen men jag tycker dte är oerhört svårt att slippa undan en rekyl helt jag gick upp till 14.7 efter känningen som var ganska grov. 


Nu skall jag hoppa in i duchen:)

Kram på er!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0