Up side down!

När man har diabetes och är orolig för någonting då fungerar inte blodsockret, i alla fall inte mitt. Det går upp upp upp och så stannar det däreller så gör det en fuling och går snabbt som attan neeeeeeeeeeer, att man skall försöka få bukt med det är ju dock så jäkla svårt eftersom oron i kroppen är kvar och sådant kommer jag ju behöva bemöta hela livet och världen utanför gymnasiet kan inte vara den lättaste kan jag tänka mig.

Oron som finns i min kropp hoppas jag kommer försvinna snabbt och att allt kommer gå bra, men det vet jag ju inte..uch förlåt om jag pratar i gåtor men men det löser sig, det  måste det göra!

Nu ligger värdet på 17 så får försöka pressa ner det till 10 i alla fall..


Har även tatt tag i arbetet med UngDiabetes läger och mailat ut förfrågning till en lägerlokal jag gillar samt dem som kommer arbeta på lägret i form utav aktivitets ledare, vill inte säga för mycket än för då blir det ju liksom ingen överaskning hihihi:)

_______________________________________

Shivas röntgen kommer troligtvis bli av på  tisdag, shit pomfrite vad nervös jag är för det, men samtidigt är ju inte detta den enda chansen, hon är ju fortfarande bara ett år och skulle hon inte klara det så får jag låta henne växa till sig i några månader och pröva igen, men vi får hålla tummarna för att allt går enkelt och hon är en A eller B höftare, klarar hon röntgen blir det nog inprovning i September om jag förstått det hela rätt.




Idag skulle jag varit ensam hemma för första gången men mattes syster försov sig så hon skall vara hemma och leka med mig idag, villken tuuuuur! //Shiva :)

KRAM PÅ ER ALLA!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag håller tummarna! Kram Emelie

2009-03-28 @ 23:37:03
URL: http://www.foxinabox.se
Postat av: Emelie

Jag håller tummarna! Kram Emelie

2009-03-28 @ 23:38:24
URL: http://www.foxinabox.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0