Träff med hundgruppen

idag har vi träffats i våran "hund-grupp", det var mysigt och Shiva skötte sig jättefint. Jag började med passivitet för Shivas del, vi kastade saker mellan varandra för att lära hundarna att ligga still även om det kommer föremål snabbt emot dom, platsliggning,apportering, inkallning med störning och en lång härlig promenad hann vi med. Underbart!

Vi fikade också ihop i "gänget" och lika trevligt var det, de flesta i hundgruppen känner jag från tiden då jag utbildade Shiva till signalhund. Det är ett underbart och accepterande gäng. Jag fick känning under tiden vi fikade och då stack någon snabbt till mig något att äta,jag behöver inte förklara mig,be någon om hjälp alla engagerar sig men lagom och accepterande. Alla förstår, alla förstår att jag inte vill förklara, alla förstår att jag alltid annars får förklara, alla förstår att jag kanske just i den stunden är i behov av lugn och ro. Det respekteras, jag känner mig som en i gänget till 110 %. Är fashinerande att se vad deras hundar kan göra för dom när deras "nedsatthet" är i behov av hjälp.

Efteråt åkte jag med en annan i gruppen hem och satt och slurpade lite mer kaffe, sen bar det av hemmåt för att skriva på en uppgift i skolan som skulle skickas in senast klockan 21:00 idag, check!

På kvällen var jag och min bror på ett litet möte kan man kalla det, det gick jättebra och jag blev nöjd! Mer om det får ni veta imorgon..

Kram Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0