Kommer min framtid att se ut såhär?

Såg denna bilden på min kompis facebook sida, min kompis kommer från Brasilien. Jag hittar verkligen inga svenska länkar eller förklaringar på detta.

 Men att kunna kolla mitt blodsocker genom min Iphone vore heeeeeeeelt fantastiskt. Så många gånger man fått vända för att blodsockermätaren blev kvar hemma och jag vill ha den, min trygga diabetes vägvisare som vägleder mig genom mående och hälsobeslut. Mer insulin,mindre insulin? Det bestämmer blodsockermätaren.

Det typiska är ju faktiskt att jag nästintill aldrig går utan min mobil men blodsockermätaren det skall hjärnan glömma stup i kvarten, men jag kommer givetvis på det när jag skall kolla mitt värde. Förr när man var liten så kunde man ju slå mamma en signal så kom hon flygandes som stålmannen med blodsockermätaren i högsta hugg.

Nu bor jag inte med mamma och skall fylla 22 år därav måste jag ta eget ansvar och det är svårt, svårarae än vad jag trodde. Jag trodde det skulle bli enkelt och jätteroligt det där med att laga egen mat, välja själv vad jag vill äta och vad jag absolut inte vill äta. Men nej det är faktiskt ganska svårt, jag är inte alls motiverad till att laga egen mat, varför skall man liksom anstränga sig för sig själv? Jo för att jag har diabetes och måste vara nogran med kost. Lättare blev det när Eric kom med i mitt liv, det är roligt att laga mat, speciellt tillsammans <3.





Kommentarer
Postat av: william

fin header:D



Och säg gärna vad du tycker om mina "Spring around the corner" Modell bilder som jag har tagit:D

2012-02-24 @ 12:02:40
URL: http://funnyones.blogg.se/
Postat av: Camilla

Åh jag har sett det tidigare att det var på väg men att apparaten inte godkänts ännu. Sweet om det kommer till sverige snart!

2012-02-24 @ 13:34:12
Postat av: Sara

Hej Linda!



Jag skriver den här kommentaren med anledning av din diabeteshund som du har. Jag har själv haft diabetes i många år och är mycket intresserad av att utbilda en diabeteshund. Hur gick det till för att du skulle få göra det?



På sos hemsida så står det att utbildningen kostar 30.000 kr. Kan man få den kostnaden betald, och vad krävs då?



Mvh Sara

2012-02-24 @ 15:21:56
URL: http://sssam.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vill ha den! Måste ha den! Hahaha...

Hoppas att den kommer snart för det hade varit så skönt att slippa mäta bs i en maskin och sedan föra in det i appen när det kan skötas av sig själv ju - och dessutom komma till läkaren! Gött...

Det är Sanofi som gör den!

2012-03-14 @ 11:03:46
URL: http://diabetes-johanna.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0