LUD- Göteborg med omnejd

Under Mars månad startade LUD- Göteborg upp (Lokala Ung Diabetes) i Göteborg på diabetesföreningens lokal. Det blev en trevlig fika med intressanta diskussionsämnen, det var en bra möjlighet att lära oss av varandra och byta erfarenheter. När det gäller diabetes blir man aldrig fulllärd tydligen!
Som deltagare på träffen var det otroligt värdefullt för mig att få se hur andra personer lever med diabetes, det är ju en inviduell sjukdom där den ena inte är den andra lik men man kan alltid lära sig något från någon. Möjligheten att också få tala om diabetes med någon som verkligen förstår är värdefullt för mig, mina vänner som inte har diabetes har ju inte samma känsla under en diskussion om diabetes eftersom dom inte kan föreställa sig hur det är att leva med diabetes.
Spännande ämnen var nya diabetesböcker som kommit ut, diabetesbloggar och allmäna diskussioner om diabetes, hur hanterar man bäst blodsockret under ett träningspass? Vad bör man bäst äta vid lågt blodsocker? Det fanns ju inga rätt eller fel eftersom diabetes är en inviduell sjukdom, men tips från hur andra gör är otroligt värdefullt.
Tusentack till alla deltagare som kom, vi skall arbeta ihop våran facebook sida ordentligt så håll utkik på våran facebook sida: Lud Göteborg med omnejd , tipsa gärna om andra aktiviteter vi kan hitta på.
Hoppas vi ses på nästa LUD-Träff men tills dess hörs vi på facebook!
Må så gott!

Kommentarer
Postat av: E

Hej! Finns det något annat sätt att få info om träffar om man inte har facebook? Typ ungdiabetes.se eller liknande?

Mvh E

2012-04-23 @ 21:12:10
URL: http://insulina.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0