??

Asså vad gör jag för fel? Vaknade på 16.4 i blodsocker! Har varit lite väl många höga värden ett tag nu..suck!

Kommentarer
Postat av: ebba

Testa att bara höjja dosen. Eller nattdosen ;)

2012-04-10 @ 15:57:24
URL: http://ettlivsomdiabetiker.blogapot.com
Postat av: David Wigg

Hej Linda!



Jag har själv en son på 9 år som har diabetes typ 1 sedan ett år tillbaka. I vår vardag har vi sett en stor avsaknad av olika sorters druvsocker, både i butik och på internet. Det finns på vissa ställen men det är allt för få tycker vi. Som du skrev i ett annat inlägg så var du ganska trött på druvsocker efter ha använt det så pass länge.



Därför har jag startat en webbutik som heter www.druvsocker.nu och där ska jag samla olika sorters druvsocker. Just nu är inte alla sorter som ska vara med inlagda, men vi kommer att fylla på med dessa inom kort.



Målet är att det ska finnas någonting för alla där. Även ge fler möjligheter som att köpa större partier eller få ett valt paket hemskickat en gång i månaden.



Har du frågor, tankar, åsikter kan du antingen skriva här eller maila mig på [email protected] alternativt [email protected]



All feedback uppskattas :)



Sonen har just bytt från pennor till pump. Han har haft den i 3 veckor nu. Vi tycker att det blir lite mer balanserat med pumpen, fast troligen är han i smekmånadsfasen fortfarande också.



Ha det bra :)



2012-04-11 @ 12:24:41
URL: http://druvsocker.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0