gnällfia tar ordet

Hej hej!

Jag är inte på gott humör, även om jag jobbar på att vara det. Jag har legat på sjukhus i två dagar, blodsockret och en infektion i kroppen strular. På akuten möttes jag av en sjuksköterska som hade diabetes, vilken tur jag har. Alla andra sjuksköterskor var jättesnälla men kunskapen om diabetes var inte jättehög, men det känndes ändå tryggt att vara där och jag fick mycket bra stöd. Nu är jag hemma hos mamma och pappa, tryggheten.

På måndag är det världsdiabetesdagen, Fredrik Bantings födelsedag, han som var med och upfann insulinet. I Kungsbacka diabetesförening skall detta hyllas, jag har blivit intervjuad av både Norra Halland och Kungsbacka posten för att sprida information om världsdiabetesdagen och vårat uppmärksammande i Kungsbacka. Det känns så viktigt för mig att dagen blir av i Kungsbacka, så vi ger en dag  åt denna dolda sjukdom, kanske kan vi på det sättet hjälpa någon.

Igår var jag tillsammans med min syster, vi kollade på sagan om ringen, enligt hennes sambo är det konstigt om man inte sett den, nu har jag sett en del av den ;).

uch vad jag har ont i magen!

//Gnällfia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0