ögonbotten kontroll bland annat..

Hej hej!

Idag var det tidig uppgång för min del eftersom jag hade tid på ögonmottagningen idag, för det årliga ögonbottenfotograferingen. Det är inget jag är överdrivet förtjust i, men det gäller att gilla läget ibland det är ju för min skull!

Tyvärr var själva kameran som skulle fota sönder så jag fick träffa en läkare istället som tittade på mina ögon, det kändes jättemycket tryggare och hon var jättebra, hon såg inga förändringar vilket kändes jätteskönt.

Efter besöket var mamma påväg för att hämta mig, under tiden gick jag upp till min diabetessköterska och bad om en ny blodsockermätare eftersom min låg i min stulna väska. Det fick jag självklart, min diabetessköterska är en underbar människa!

Det visade sig lite senare på dagen att det var en kille som hittat och lämnat in min väska till polisen, det var verkligen "hi-life" röra i väskan och allt låg kvar utan plånboken och Shivas id-kort var borta från hennes väst som också låg i väskan. Men annars var allt kvar, den tjuven kan inte ha fått ut ett öre av att stjäla från mig, dock har tjuven skapat mycket onödiga problem för mig såsom att behöva skaffa nytt körkort mm. Tack du underbara människa som hittat handväskan och tagit inativ att lämna in den!

Eftermiddagen har bestått utav jobb och långpromenad med pappa och hundarna.

Kram Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0