LUD göteborg är på G!!

Heej!

Idag har jag varit på uppstarts möte för "Lud göteborg", ja vad är Lud göteborg? Det är lokala ungdiabetes helt enkelt. Ungdiabetes arbetar ju för att skapa mötesplatser för ungapersoner med diabetes och hur gärna vi i rådet än vill så kan vi ju inte vara överallt, därför är ju LUD en superbra idé!

Vi som startar upp LUD Göteborg med omnejd är ju jag Linda, Anders från Borås och Anja från Alingsås. Vi börjar med fika-träff på ett Café på göteborgs central en gång i månaden och förhoppningsvis kan vi spinna vidare när vi ser hur stort intresset är.

Jag tror och hoppas att intresset är stort och att vi kan bygga vidare på LUD och utöka med olika föreläsningar,aktiviteter och träffar. För min del är behovet stort utav att träffa andra med diabetes, jag känner att jag fortfarande har frågor och funderingar fastän jag levt med sjukdomen i snart 17 år. Jag vill gärna dela min diabetes med någon men det är ju svårt för andra i min omgivning att förstå, alla försöker men det är klart att man inte kan förstå hur det är att leva med diabetes om man inte har det själv. Och det viktigaste utav allt är att det är ju så otroligt roligt med föreningslivet speciellt ungdiabetes hihi!!

Vill du vara med i lud?
Skriv ett epost medelande till mig [email protected] eller ett gästboks inlägg här på bloggen.


Anders och Anja på restaurang Paprika :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0