Lysestrand

Oj vad viktigt det är att diabetesforskningen ökar och blir bredare, tänk om man är helt inne på fel spår?Kanske skall fokus vara på något annat än det forskarna fokuserar på idag? Varför funderar jag på detta nu? Jag har varit hjälpledare på ett stort diabetesläger i lysekil och träffat många barn med diabetes.

 Jag såg mig själv i många utav barnen, jag var på samma läger som liten. Det var nyttigt att komma på ett läger där "proffesionen" var med. Man blir uppdelad i patruller och får olika aktiviteter varje dag, en dag träffar man diabetessköterskan, andra dagen diabetesläkaren,tredje dagen dietisten och fjärde har man tävlingar och lekar. Förstår ni konceptet? schemat ser olika ut för dom olika patrullerna varje dag.

Barnen sov i vindskydd en natt, men då behövde jag sova i sängen i lägerstugan pga hoooooooooost host host...hahahaha jaja jag är en fegis ;-)

Min uppgift var att hjälpa till med barnen och även med sekundjakten som var tävlingar barnen skulle klara.

Lägret heter "Lysestrand" och vet ni? Det var där jag träffade min bästa kompis AnnaLisa som jag än idag är  otroligt nära kompis med.

Kram Lindis




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0