Linda

Uch vad jag har kämpat med det här förbannade blodsockret och det enda jag lyckats få ner det tilll är 12.8.inatt var det på 18.4, är på sommarstället i Åsa och samlar kraft. Jag har gjort ALLT för att få det stabilt men det vill inte fungera för mig och det gör mig SÅÅÅ trött och förtvivlad.

Har med mig Shiva och mamma o pappas hund willma i Åsa, sommarhuset är precis vid havet så hundarna får bada mycket, det gillar dom!

hopp då har jag gnällt lite, igår var jag ledig hela dagen men på kvällen var det diabetesföreningsmöte. Det var mycket som togs upp. Det gladde mig JÄTTEMYCKET att styrelsen var positiv till "livetsgång" och att vi faktiskt kommer genomföra detta insamlingsprojekt här i Kungsbacka, då blir fröken ordförande nöjd!

Vet ni? Igår när jag pratade med min vän Christer så surfade han runt och tittade på lägenheter, han skickade en via mail till mig som han tyckte va fin och när jag skulle gå in och kolla stod det att jag hade fått ett mail där ämnet var "angående lägenhet", jag trode det var christers mail men det var ett mail från en tjej som skulle hyra ut sin lägenhet och JAG hade chans att få hyra den, det är i ett "bra" område i Kungsbacka och jag vill sååå gärna ha den. Så vi får hålla tummarna. Om ni också håller era tummar så kanske det går ännu bättre hihi :-)??

Hoppas på en bra dag idag!

Linda

Kommentarer
Postat av: Anna S

Vad jobbigt för dej med blodsockret som envisas med att ligga högt.!



Håller tummarna för att du får lägenheten.

2011-06-08 @ 11:34:41
Postat av: Nora

Jag håller tummarna för att du ska få lägenheten! :)

2011-06-10 @ 10:46:13
URL: http://noragyll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0