Rolig hunddag!!

Heej :-)

Puuh va trött jag är, idag har jag och Shiva verkligen varit igång. började ju med hundsim på morgonen och sen hem för lite vila, sen vidare till Kungsmässan där jag mötte Mia och Lena som också har service hundar under utbildning, vi tog en lunch där och sedan begav vi oss till varberg för att träna. Först tränade vi på ett ställe som heter rödlix, vi gjorde inkallning med störning, stanna övning och passivitet. Shiva behövde träna på att gå in i hagen hon blev väldigt ivrig och ville in fortast möjligt. Så vi måste ut på äventyr hon och jag så hon ser att alla äventyr inte är så himla spännande.

När vi skulle gå ut ur hagen så trillade jag ju på den ishala marken och hamnade på rumpan haha, det måste sett roligt ut.

Sedan åkte vi vidare till gallerian i varberg och tränade med hundarna, dold platsliggning (skötte Shiva jättebra!!) , vanlig platsliggning, hundmöten,aportering och passivitet. Känns ju fortfarande lite läskigt att lämna Shiva ensam utanför en affär men jag vet ju att min instruktör håller koll om det är något och så är jag ju bara i affären i en minut hihi..

Fick 18.8 i gallerian då gjorde Shiva en snygg larmning.

Sen åkte jag och Shiva hem, varit en supermysig hunddag!

Kram

Kommentarer
Postat av: Anna

kan du inte filma en larmning någon gång? hade varit häftigt och se hur långt hon har kommit :)

2011-01-27 @ 11:03:57
URL: http://diabetestyp1.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0