Hundträning!

Hej hej!

Har nu på förmiddagen varit i Kungsbacka parken tillsammans med Shiva, våran instruktör Ninna och josefin som har hunden swatch.

Vi fick mycket övat och Shiva skötte sig bra och visade verkligen att hon vill jobba, vilket är ett bra och roligt tecken.

Vi övade på :
Larmning
inkallning
Stanna med störning
Passivitet
Dold platsliggning

Vi fick en liten publik också som bestod utav pensionärer som var ute på grupppromenad :-)

Det är en sådan rolig och bra hobby att träna hund, man kommer ut,får själv röra på sig, träffar mycket folk,lär sig mycket och kommer ut på mycket promenader.

Jag är riktigt glad och nöjd över att jag har Shiva att prioritera istället för tv:n.


Kommentarer
Postat av: Malin Widell

Hej Linda!

Måste bara säga vad underbara Shiva verkar vara och ändå har jag inte träffat henne än! Kämpa på tjejen!! Jag vill dela med mig av en rolig grej som händer mig lite då-och-då... som du upplever det med folk och deras fördomar om "Att inte skall du äta xxx, du som har diaetes??!!" Jo för det skall jag brukar jag tänka men jag känner igen "skuld känslorna" som kommer i samband med sånna kommentarer. Hur-som-helst samma känsla fast omvänt "typ" är när man får "gåvor" såsom chokladaskar, tåtor mm mm av människor som vet vem man är men inte känner dig. Det händer mig ofta i olika sammanhang senast för någon timma sedan. Jag fick 1.5kg fyllt mjölk-choklad ägg av en klient innan jag skulle se min diab.Dr nu i eftermiddags... jag gömde ägget i busken innan jag gick in :/ kändes pinsamt för inte skall jag ha det lr??? Malin

2011-04-19 @ 17:54:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0