Söndag idag!

Heej :-)

Idag har det varit en bra dag och vi har fått mycket gjort, jag sov väll till runt 12 eftersom jag jobbat på natten, egentligen behöver man nog sova lite längre men jag vill ju liksom inte sova bort dagen, det känns som man typ behöver dygnets alla timmar haha..

När jag vaknat hade Rickard ordnat lite lunch till mig och sen bar det iväg till elgiganten för att inskaffa en micro och kaffekokare, det blev riktigt bra kap kom även hem med en brödrost också, så jag är nöjd :-)

Sen kom Rickards kompis förbi en stund och hälsade på, det är alltid kul när det kommer besök tycker jag, här är lägenheten öppen för alla vänner som vill komma förbi en stund!!

På kvällen kom mamma och pappa på fika här då serverades det prinsesstårta som vi hämtat ut idag, Kungsbacka kommun skickar ut checkar på olika ställen till alla nyinflyttade i kungsbacka och det är ju Rickard. Så vi fikade och hade det allmänt trevligt!

Sen tog jag och mamma en promenad med alla hundar, vi skulle bara ta en kort promenad men mamma visade oss lite fel så vi hamnade i skogen i mörkret och fick gå i terrängen hem men det var bara roligt haha...

Nu skall jag och Rickard se på LOST säsong 3 som vi införskaffat oss idag :-) Det är verkligen en serie som jag fastnat för grymt mycket, hoppas 3:an är lika bra som de andra.

Svar till Fia:
Nej det var inte jag som körde då när jag låg lågt, skulle aldrig någonsin sätta mig bakom ratten med ett ostabilt blodsocker :-)

Stor Kram till er alla

Linda

Kommentarer
Postat av: Fia

Tack för ditt svar ;)

2010-09-26 @ 20:26:19
URL: http://diabetesfia.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0