Intensiv dag!

Hej :-)

Idag var det ju också känning på agendan, suck! Men sen när man kvicknat till skjutsade pappa ner mig och Shiva till hundsimmet för att gå på hundsim.

Shiva svalde nog en del vatten under simmningen så hon har varit lite dålig idag och kräkts men hoppas det går över.

Efter det bar det av för att besöka min dietist, då lämnade jag Shiva hos bror min eftersom jag inte ville att hon skulle vara ensam när hon var dålig och det verkade ju han bara tycka va roligt :-) Hos dietisten gick det jättebra och vi pratade om allt mellan himmel och jord som hör mat och diabetes till. Känns bra att gå till dietisten ibland, där kan jag verkligen utvärdera,reflektera och fråga. Hon är så duktig min underbara dietist hihi <3

Sen så var det hemmåt och hämta Shiva, sen cycklde jag till Freeport för att det var diabetesträff för alla barnen i Kungsbacka diabetesförening på djungelrummet, det var en jättelyckad träff och det var en icke medlem som kom med sin familj och dom ville genast bli medlemar, vilket känns jätteroligt. När barnen lekte på djungelrummet, satt jag tillsamans med föräldrarna och pratade om allt mellan himmel och jord! Detär också något jag tror är jätteviktigt att som förälder få PRATA,fråga och bara höra hur andra har det. Man är inte ensam. Det var en grymt bra träff, nästa gång skall vi ses på simhallen, det är en träff per månad nu. 

Sen bar det iväg hemmåt och jag fick handlat för imorgon skall det vara kräftskiva här tillsammans med mina blivande "svärföräldrar", skall bli mysigt. Så har bakat en cheescake nu på kvällen. 

Kram L 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0