Svar på frågestunden

Svar på frågestunden

Hur kommer det sig att du gjort ditt val pump/spruta? Vad gör att du väljer det ena framför det andra?

Som liten eller rättare sagt yngre så var pumpen absolut min bästa vän och tårarna sprutade på mig om jag hamnade på sjukhus och behövde koppla bort pumpen för att jag behövde insulin intravinöst. Att ta bort pumpen kändes ju liksom precis som att dem tog bort min arm. Så naturlig var den! Och jag saknar ofta funktionerna pumpen hade och hur mycket den underlättade för mig.

Varför jag nu gick över till pennor var för att jag helt enkelt inte trivdes med att vara "kopplad" och ha något på mig hela tiden. Men jag saknar pumpen något otroligt och tänker på den varje gång jag måste ta lantus eller "krångla" med sprutorna. Jag försöker övertala mig själv till att ta tillbaka pumpen.


Var du oxå en av de som testa USB-mätaren? Var den tillräckligt bra för att vara värd att införskaffa?
Ja jag provade USB-mätaren och växlar mellan den och fresstyle lite mätaren. Jag kan helt enkelt inte bestämma mig vilken som är bäst. USB-mätaren är riktigt cool och jag trivs med att ha en liten mätare, men skall jag vara helt enkelt vinner nog freestyle lite´n pga ficklampan. Visst är det bra och slippa tända om man tar blodsocker i mörker och inte vill väcka någon annan! 


Vad skulle du göra om du fick en dag utan diabetesen?
Oj, undra vad man hade gjort då. Har fantiserat om det mycket. Men tror nog faktiskt att jag hade njutit av att slippa "kontroll känslan" jag har inom mig och ätit en massa gott hihi <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0