Så glad över diabetesföreningen!

Vet ni vad? Jag är så glad över diabetesföreningen och träffen vi hade igår med alla barnen och deras familjer. Det var så roligt att se alla barnen stifta nya vänner, träffa sina "diabetes vänner" och se föräldrarna byta erfarenheter.

Föräldrarna fick chansen att fråga mig saker som dom ville veta hur jag upplevt olika saker i livet med diabetes och hur vi har löst vissa situationer.

Det är ju verkligen detta en diabetesförening är till för, skapa mötesplatser för diabetiker så dom /vi får chansen att byta erfarenheter, tankar och åsikter. Det är alltid någon som kan råda någon annan som har "been there done that".

Hur känner ni inför diabetesföreningarna?

Linda

Kommentarer
Postat av: Fia

Tyvärr så är Gbgs diabetes förening mest inriktad på typ 2. Där behövs det komma in fler unga personer som orkar driva typ1 frågor och engagera sig för det!

Är en väldigt tråkig förening vi har i Gbg :(

2010-10-01 @ 21:11:34
URL: http://diabetesfia.bloggagratis.se/
Postat av: Linda

Vad synd Fia att det inte är en sådan diabetesförening fär som passar dig. Finns det ingen möjlighet att engagera sig lite själv där? Kolla upp det, det är faktiskt ganska kul när man väl kommit igång. Stor Kram

2010-10-02 @ 08:43:11
URL: http://attlevameddiabetes.blogg.se/
Postat av: Fia

Har suttit med i styrelsen och jag har tyvärr inte orken att sitta med längre. Tyvärr så är det en väldigt speciell "förening" eller hur jag ska uttrycka mig..svårt att lära gamla hundar att sitta ;)

2010-10-02 @ 18:23:56
URL: http://diabetesfia.bloggagratis.se/
Postat av: Anna Suchomel

Vi har varit på en träff och jag har aldrig känt mig så felplacerad. Det var vi och ett gäng människor på +80 som klagade på allt. Nu har vi börjat engagera oss i Barndiabetesfonden istället =)

2010-10-04 @ 10:31:27
URL: http://www.suchomel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0