Torsdag!

Heej :-)

Dagen har bara sprungit iväg och ja, vad har hänt liksom? Kan ju säga er att dagen är inte slut än eftersom jag står och bakar lussekatter, det var en liten spontan idé jag fick här på kvällskvisten!

Det var så roligt att arrangera barnaktiviteten förut i diabetesföreningen, barnen var så glada över att få spela bowling och i bowlinghallen kunde man se någon liten knapra dextrosol, en annan pausar i spelet för att kolla sitt blodsocker, en annan tittar fashinerat och utbrister "- Men en sådan blodsockermätare har ju jag med!" och föräldrarna tittar nöjt på sina barn, pratar blodsocker och insulin med andra föräldrar i samma sits. Diabetesföreningen promotade julfesten som vi skall arrangera den 11:e december och ja det var så bra helt enkelt! Jag tycker det är synd att det inte fanns "på min tid" men jag är glad att kunna erbjuda andra barn det. Möjligheten att träffa andra med diabetes är jätteviktigt och även för syskonen att få vara "involverade" i diabetesen genom att få följa med på sådana träffar!

Jag är ganska nöjd med dagen idag, när jag kom hem så tog jag Shiva på en promenad sen följde jag med pappa och bror min till hans lägenhet där pappa skulle hjälpa honom sätta upp en spegel, jag åkte på jobbet att springa och lämna en hyr film på Hemmakväll, alltid skall man behöva jobba haha ;-)

Fick ett brev från vägverket eller va det nu heter, att jag skulle skicka in läkarintyg för körkortet, jag tycker det är bra att dom är nogranna med sånt men kan inte hjälpa det,jag känner mig anklagad när jag får sådana "kravbrev" att jag skall skicka in för att klara godkännande som i detta fallet för att få behålla körkortet, blir lite ledsen och nervös men innerst inne vet jag att det beror ju på säkerheten!

Nu skall jag se till lussebullarna=)

Kram Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0