Moderatpolitik-sjukvård

Fick en fråga om moderat politik och sjukvård, superkul! Tack för att ni ställer frågor, det är kul att få feedback i bloggen, fortsätt med det.

Moderaterna vill ju inte göra något annorlunda, alla partier i Sverige är ju faktiskt överens om att vi skall ha en skattefinansierad sjukvård.

Det vi tycker är att det borde göra det enklare för den privata sektorn att bedriva vård, pengarna därifrån skulle komma ifrån skatter precis som för vanliga sjukhus men skulle också få pengar från försäkringar.

Och det här med om man är rik och inte det handlar väll inte så mycket om det, många är ju företag som helt enkelt inte har råd att låta sina anställda vänta på vård i all evighet och dessa försäkringar finns ju redan idag.

Det finns inget parti som anser att du skall betala för din sjukvård men vi anser att du skall ha valfriheten att själv välja vårdcentral och sjukvård.

Det där med att sjuka måste arbeta är en stark missuppfattning som jag också skulle vilja reda upp nu med en gång när jag ändå håller på haha, Den som är sjuk är sjuk och skall vara sjukskriven men vi tror att ingen mår bra utav att vara hemma och utestängas från arbetslivet som innebär, en stadig vardag, inkomst och social samvaro med andra människor. Vi tror också att man mår bra av att bidraga till samhället, då känner man sig viktig och Sverige behöver varenda människa, alla är viktiga och behövda.

Det där va lite om den moderata politiken, hoppas du som undrade förstod =)

Kram Linda


Kommentarer
Postat av: Sara!

hej. trevlig blogg du har:) när du ändå skriver lite om politik, du skrev:

men vi tror att ingen mår bra utav att vara hemma och utestängas från arbetslivet osv, men om man nu inte kan jobba pga om man är utbränd och inte sådan "fejk" utbrändhet som vissa kör med för att få pengar gratis pengar utan en "riktig" som gör att man inte kan jobba mer/aldrig, hur ser ni på det?

ha det bra!!:)

2010-05-03 @ 18:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0