It´s up to you dont limit your self!

Ibland bara avskyr jag ordet diabetes och då menar jag verkligen AVSKYR. Kan bli så trött på den här jäkla sjukdomen och dess hyss. Jag har ibland så fruktansvärt ont i fingrarna efter alla stick för blodsockerkontroller, lantusen svider och novorapiden är allmänt jobbig, speciellt eftersom alltid när jag behöver den som bäst så är den borta, jag kan aldrig få någon struktur och gaah..Att den där osäkerheten som finns i mig alltid skall spöka när jag skall prova något nytt att äta, sova borta, åka själv någonstanns stör mig, låt mig bara vara jäkla diabetesspöke!

Nej diabetes är en jobbig ovänn att bli sams med och jag tänker fan inte sträva efter att bli bästis med den idioten.

MEN

Jag skall hitta fantastiskt strategiska genvägar genom livet med diabetes, jag skall finta bort de värsta atackerna och göra det absolut bästa av situationen, jag tänker tillåta mig själv att känna mig som en nybörjare på diabetesmottagningen när jag behöver råd och tips, allmänhetens dumma kommentarer skall jag vifta bort och dem låga och höga blodsockervärderna skall jag attackera och visa vem som bestämmer.

Jag tänker också tillåta mig själv att vara arg, ledsen och besviken att just JAG har drabbats utav diabetes, men sen skall jag rycka upp mig och börja om på ny kula med nya krafter.

It´s up to you dont limit your self!

Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0