17/5-10

Måste säga för att ha varit 50 läsare idag är ni dåliga på att kommentera, eller börjar bloggen bli tråkig kanske? vad vet jag :-P

Idag var det tidigt uppstigning, redan klockan 05:45 ringde klockan och jag begav mig till jobbet och där blev jag tillåten att gå hem klockan 16 tack tack :-) hehe..

Sen åkte jag och mamma iväg för att titta på kakel och tapeter till min och Rickards blivande lägenhet, känns jättespännande att projektet är så igång nu!

Jag och mamma var tvungna att handla också och då bestämde vi oss för att laga köttfärsås och spagetti, njaaa det kändes lite tråkigt, då ändrade vi till hemmalagade köttbullar med potatis och sås, väldigt lockande men tar för lång tid för den stackars diabetikern som kämpade mot sitt låga blodsocker. Då fick jag en idé, risotto!! Så risotto lagade jag och bjöd mamma och pappa på, supergott och höll blodsockret perfekt!

I risotton:

Ris

1 skivad paprika

ärtor

majs

grillad kyckling

sås:

lätt creme freche blandat med kryddor

Detta mixade jag ihop och fick ett supergott resultat, verkligen att rekomendera :-)


På kvällen tog jag en långpromenad med Shiva, behöver verkligen den promenaden för att tänka, gå igenom dagen, koppla av och njuta av tystnaden.

Nu skall även lilla jag sova :-)

KRAM OCH GODNATT


Kommentarer
Postat av: Maria & Diezel

Ska ta och laga middag nu efter ditt recept Linda.

krama om Shiva från oss, hälsningar från Maria & Diezel

2010-05-18 @ 15:44:41
URL: http://diezelkillen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0