Diabetesläger

Hej!
 
Nu till sommaren kommer jag vara ledare/arrangör på ett flertal diabetesläger i sommar. Ett bär av stapeln redan i nästa vecka, det är ungdiabetes tonnårsläger som kommer vara i Torpshammar som ligger utanför Sundsvall.
 
Sedan är det för dem yngre barnen i Augusti, ett barnläger och två familjeläger.
 
Mig har det gett otroligt mycket att komma på läger och träffa andra med diabetes, är lite nyfiken på vad ni andra har för erfarenheter utav diabetesläger? Någon annan som skall/skicka iväg sina barn på diabetesläger i sommar?
 
Dela med er av erfarenheter :-)
 
Kram Linda


Kommentarer
Postat av: Petra

Min nu 15åriga Jesper insjuknade i maj 2009. Svår syraförgiftning så vi startade vår tre veckors sjukhusvistelse med ett par dygn på IVA. Han gjorde det bra som redan i augusti förra året åkte på läger, påhejad av sin diabetessköterka och läkare (TACK). Han kom hem som en ny pojk. Stack sej på ett säkrare sätt och så medveten och självständig i sitt nyinsjuknade tillstånd. Nya vänner, erfarenheter roliga ledare, ja mycket hade han hunnit med. Och i år vill han inte åka! Och jag är förtvivlad! Hur mycket jag än försöker så vill han inte, och jag känner mej maktlös, frustrerad och lessen. Samtidigt så är det ju han som ska delta, inte jag. Men jag ser ju vad han missar i vänner, kunskap och så mycket mer. Tycker det känns trist. Tack för en bra blogg! Den behövs för mej som relativt "nyinsjuknad mamma".

2010-06-29 @ 15:14:17
Postat av: Katarina

Hej,

Min 17-åring var med på ett skidläger när han var 14 år, ca 1 år efter att han debuterade, och tyckte det var jättekul.



Tyvärr har han inte viljat åka fler gånger. Jag försöker tipsa honom om Ung Diabetes men han har inget intresse av det.



Jag tycker det borde vara kul att träffa andra i samma situation.



Mvh Katarina

2010-08-08 @ 16:49:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0