Resumé från rådsmötet i Linköping

Hej!

Här kommer en resumé ifrån rådsmötet som var i Linköping, resumén ligger också uppe på hemsidan (www.ungdiabetes.se) .
//Linda 



Tack till er som kom till Linköping

linkoping_2010.jpgI helgen hade Ung Diabetes rådsmöte i Linköping, det var en kreativ och rolig helg. Vi arbetade bland annat med hur vi ska fortsätta utveckla LUD (Lokala Ung Diabetes) som ni snart kan läsa mer om på hemsidan och planerade årets läger och aktiviteter som ni får mer info om i slutet av januari, men missa inte att anmäla er till Älvkarleby redan nu.

Ung Diabetes Sverige är i år värd för det Nordiska mötet som kommer äga rum i Stockholm den 12-14 februari där ungdomsråden från Sverige, Norge, Danmark och Finland träffas och utvecklas tillsammans. Bland annat så har mottagningsformuläret utvecklats i samarbetet, läs mer om det längre ner på sidan.
 
Mottagningsformuläret och kontaktpersoner på diabetesmottagningarna är något vi arbetar mycket med just nu, finns det en Ung Diabetes kontaktperson på ditt sjukhus? Om inte hör av dig till [email protected]
 
På lördagskvällen hade vi en härlig lokalträff i Linköping, vi åt middag och spelade biljard ihop, mycket trevligt och givande. Tack till er som kom!
 
Vill du veta mer om vad vi i rådet arbetar med eller funderar du på att engagera dig? Tveka inte att höra av dig till oss!

Med Vänliga Hälsningar
Ung Diabetes Råd
[email protected]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0