Läger (går att anmäla sig nu i veckan också)

Måste ju bara tipsa er om ungdiabetesläger som går att anmäla sig denna veckan också.

Kram kram




Vill du ha en inspirerande och investerande helg?

Nu är det dags igen, vi på Ung Diabetes har styrt ihop en riktigt bra långhelg full med aktiviteter som kommer att vara i slutet av mars. Vi önskar se dig där som är mellan 18 och 30 år och medlem i Svenska Diabetesförbundet.

Vi vill att ni ska få en möjlighet att testa på nya aktiviteter denna helg, konceptet vi kör efter är att testa på saker som du kommer att ha nytta av även efter helgens slut.

Vi kommer att börja helgen med en självförsvarslektion där du kommer att få lära dig grundläggande knep i olika situationer. Dagen där efter kommer att handla om diverse övningar som ger kropp och själ lugn såsom mindfullness och Qigong. Avslutningsvis kommer vi att spendera lördagskvällen med en matlagningskurs. Under helgen kommer vi även att få lära oss om kostens betydelse och hur mat påverkar kroppen på olika sätt.

På kvällarna har vi tillgång till bastu och vi kommer även att ha inplanerade kvällsaktiviteter något som ger oss chansen att lära känna varandra mer och byta erfarenheter med varandra.

Så om du känner att detta skulle kunna vara något för dig att testa på eller om du bara vill komma ifrån vintermörkret och göra någonting trevligt så anmäl dig till denna helgsaktivitet!När och vart

Lägret kommer att vara från torsdagen den 25 mars kl. 18:00 till söndagen den 28 mars kl. 13:00 på Älvkarleö herrgård som ligger några mil söder om Gävle.Kostnad

Kostnaden för helgen är 1000 kr per person.

I detta ingår boende i tvåbäddsrum torsdag till söndag, all mat under torsdag till söndag (dvs. från ankomst torsdag kväll till avresa söndag förmiddag), matlagningskurs, självförsvarskurs, mindfullness och Qigongkurs, kost-tips av dietist, fri tillgång till bastu och ett jättefint boende .

De som får en plats kommer att få ett inbetalningskort för deltagaravgiften på posten.Resan

Ta sig till Älvkarleby gör man lättast genom att åka tåg till Gävle eller Tierp och därifrån byta till tåg mot Älvkarleby station. Tåg kan bokas via SJ, www.sj.se eller telefon 0771-75 75 75.

Önskar man följa med på vår Inspirera och investera helg men har svårt att finansiera den så rekommenderar vi att man hör med sin lokala diabetesförening. Hos vissa föreningar kan man ansöka om bidrag för att kunna delta på läger och dylikt.Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i och posta anmälningsblanketten.

Vi har ett begränsat antal platser så det är inte säkert att man kommer med bara för att man anmäler sig. Vi försöker få en så stor blandning av killar/ tjejer och åldrar som möjligt. Så snart sista anmälningsdag har passerat och alla anmälningar har kommit in så lämnar vi besked om man har fått en plats eller inte. De som i första hand erbjuds en plats kontaktas per telefon och får då möjlighet att tacka ja eller nej till sin plats. När alla platserna är fyllda meddelas de som inte fått en plats detta per mail. När man väl tackat ja till sin plats så är denna anmälan bindande (avbokning sker mot läkarintyg).Vi måste ha din anmälan senast måndag den 18 januari!

2(3) Ung Diabetes Svenska Diabetesförbundet [email protected] Box 1107 172 22 Sundbyberg www.ungdiabetes.se

Resevillkor

Vi förutsätter att det är vuxna medlemmar som deltar på denna aktivitet. Självklart hjälper och stöttar vi alla varandra, men deltagarna förutsätts kunna sköta sig själva och sin diabetes själva. Detta för allas trevnad. Se resevillkor längre ner!Att tänka på

Vi kommer att ha aktiviteter som kräver lite oömma och bekväma kläder.Frågor

Vid frågor om aktiviteten (ej om man har kommit med eller inte) går det bra att ringa Jenny Pettersson (Ung Diabetes Råd) på telefon 0705-824 48 eller Frida Melander (Ung Diabetes Råd) på telefon 0706-12 67 18. Detta gäller vardagar kl 16-21. Det går även bra att skicka mail till [email protected] eller [email protected].

För mer info om själva herrgården och hur den ser ut, var god se deras hemsida: www.alvkarleoherrgard.comVälkommen till vad vi är säkra på blir en toppenhelg! Vi hoppas att se dig där!

Må så gott !

/Ung Diabetes


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0