jobb,apotek,kvällsfika = bra dag!

Hej hej!

Idag blev det jobb 07-16 på äldreboendet, dagen gick snabbt så det va lugnt. Efter jobbet så gick jag till apoteket för att hämta ut en massa diabetessaker som jag hade slut på,bland annat sprutnålar fy fasiken vad jag har snålat på dem jag hade kvar nu. letat fram alla nålar i gammla väskor och plånböcker (ja jag har alltid en nål i plånboken man vet ALDRIG när man kan behöva en, och plånboken ja den har man ju alltid med sig!).smart va??hihi..

Så nu har jag i alla fall 200 nålar, så det skall väll allt hålla ett litet tag :-)

Jag får lite ångest innan och efter apoteks besök för jag tycker ALLTID att apotekaren påpekar "-ja detta skall ju vara fritt", "-hm, jaa detta är väll gratis alltihop??" varför får man höra sådana kommentarer?? Jag vet det och det vet dem också. Jag är så grymt tacksam över allt samhället hjälper mig med för diabetesens skull, men samtidigt så betalar ju jag också skatt och "gör rätt för mig" på det sättet! eller?? Upplever ni andra samma när ni skall hämta ut diabetes saker på apoteket??

Sedan på kvällen så ringde brorsan och bjöd på kvälls fika så då tog jag och Shiva oss en promenad dit, supermysigt!

Kram Linda





Dagens diabetesuttag på apoteket, ganska lite mot vad det brukar, ibland går jag hem med två kassar från apoteket. Det är mycket man behöver som diabetiker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0