Faith

I min lägenhet har jag en jättefin öppenspis, till spisen hör en stenbänk till och på den har jag bokstäverna faith, faith betyder ju tro som ni säkert vet och brevid faith bokstäverna sitter diabetesnallen "sötis". Jag tror att för min egen skull måste jag påminas om att det forskas om diabetes och att det kommer bli lättare att leva med sjukdomen ju mer forskning som fortgår.

Jag tror jag alltid kommer ha toppar och dalar med min sjukdom, bemötas av okunskap men samtidigt av omtänksamhet, jag tror livet med diabetes är en lärorik resa som jag helst hade velat vara utan men nu när jag väl "sitter i båten" och inte kan ta mig ur skall jag tusanimej lära mig att ro den, ta mig över stormbyar,finta mig igenom vågorna och göra det till en stabil resa.

Jag kommer aldrig sluta hoppas på att sjukdomen en vackerdag kommer ta slut, jag tror inte att jag kommer bli helt frisk men jag tror att det kommer komma fler fantastiska hjälpmedel som får mig att känna mig relativt frisk.

Det är sådana små symboler jag tror man skall sätta upp för sig själv när man är mitt i "orkanen" får en att se lite mer hoppfullt, stor elogé till alla duktiga diabetesforskare. Hoppas snart att diabetes blir lika uppmärksammat som "Rosa bandet", kanske en vackerdag att det blir en diabetesgala, man ser pengarna rulla in till diabetesforskningen och steget mot målet att lösa diabetesgåtan blir kortare och kortare...

Linda


Kommentarer
Postat av: Bästis

En snygg dekoration som ska påminna en om nått bra, Det gillar jag :D!

Jag har "välkommen" på väggen som man ser när man går in genom min dörr, för att alla ska känna sig välkomna, och jag! och ovanför sängen så har jag "Lycka" & "Love", gäller att man känner sig bekväm i sin säng, och att somna lycklig med kärlek i tankarna kan ju inte bli annat än bra!



<3

2010-12-04 @ 15:20:13
URL: http://fanniesliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0