julfest förberedelser

Heej!

Idag är det julfest med diabetesföreningen, på festen skall alla diabetesbarn och deras syskon få varsin julklapp så det är under inslagning nu puuuh det är ett heltidsjobb att vara ordförande i diabetesföreningen hahaha..

Det är helt otroligt vad företag har hjälpt till att sponsra till vårat jullotteri, vi har fått jättefina vinster. Och jag har även varit och hämtatr blommor som vi skall dekorera borden med, det är våran fd ordförande som tyvärr dog förra året hans fru har alltid hjälpt till med lite dekorationer och även hon hade packat ner två kassar med vinster, det var halsband,ljus,gosedjur som var jätteefina!

Nej nu är det dags att göra sig lite fest fin, var bara inne här för att betala en räkning (suck riktigt tråkigt med räkningar) men men nu är det färdigt i alla fall.

Håll tummarna för att julfesten blir som planerad!!

Kram Linda

P.s Rickard har gjort en liten tabbe här, han skulle vara snäll och tvätta min klänning jag skulle ha idag (OBSEVERA SKULLE), men han körde i lite för stark tempratur så klänningens alla paljetter har trillat av suuuuuuuuuuuck!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0